Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Info verkoop seizoenpakketten

Ook voor het komende seizoen bestaat er de mogelijkheid om seizoenspakketten te kopen bestaande uit 17 individuele dagkaarten voor alle thuiswedstrijden van het seizoen 2019/20. De verkoop van seizoenspakketten vindt plaats in twee verkoopfasen dit jaar, waardoor onze leden het recht op eerste koop hebben. Zitplaatsen zijn beschikbaar op de hoofd-, noord- en zuid-tribunes evenals op de staantribune aan de achterkant en de noordelijke tribune.

Het seizoenspakket bestaat uit 17 individuele dagkaarten en geeft recht op alle 2. Bundesliga thuiswedstrijden in het seizoen 2019/20. Er kan slechts één seizoenspakket per persoon worden gekocht. Iedereen die al een seizoenskaart of een jaarkaart Zuid heeft is uitgesloten van deze seizoensaanbieding. Er zijn geen andere rechten verbonden aan het seizoenspakket en vooral geen voorkeursrecht voor het volgende seizoen. Elke persoon kan het pakket alleen voor zichzelf kopen en niet voor andere mensen kopen.

De seizoensgebonden pakketverkoop is verdeeld in twee verkoopfasen. Vóór elke verkoopfase zal er een overeenkomstig nieuws zijn over de voortgang en beschikbaarheid van tickets. De fasen zijn als volgt gestructureerd:

Verkoopfase 1 op dinsdag 25 juni 2019 voor leden met ingangsdatum tot 31 mei 2019

In de eerste verkoopfase kunnen alle leden – niet in het bezit van een permanente of jaarkaart en lid geworden voor 31/05/2019- vanaf dinsdag26 juni 9u een seizoenspakket kopen. De verkoop gaat door tot woensdag 26 juni 2019 tot15 uur.

De bestelling in de voorverkoop (verkoopfase 1) is uitsluitend online en telefonisch mogelijk. Alle seizoenpakketten worden verzonden. De verwerking- en verzendkosten zijn 5 euro.

Verkoopfase 2 op zaterdag (29.6.) Vrije verkoop

Op zaterdag (29.6.) kunnen de seizoenspakketten in de periode van 10.00 tot 15.00 uur gekocht worden op de open markt voor iedereen die geen permanente of jaarlijkse abo heeft.

De bestelling in de gratis verkoop (verkoopfase 2) is alleen online en/of telefonisch mogelijk. De verwerking- en verzendkosten zijn 5 euro. Verder zijn er de seizoenspakketten die in het kaartcentrum verkocht worden maar alleen gepersonaliseerd (op vertoon van een geldig identiteitsbewijs met foto).

_____

Bestelmogelijkheden

Online order

De bijbehorende link naar de onlineticketwinkel wordt tijdig bekendgemaakt. In de voorverkoop (verkoopfase 1) is de gebeurtenis “Seizoenpakket” in de Ticket-Online-Shop pas zichtbaar na succesvolle registratie. Gebruik de bestaande toegangsgegevens voor ledenbestellingen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de “Wachtwoord vergeten?” -Functie onder “Inloggen” gebruiken en het wachtwoord opnieuw instellen door de gebruikersnaam op te geven. Iedereen die geen toegangsgegevens heeft als lid voor zijn lidmaatschapsbestellingen, informeer vooraf bij de start van de verkoop bij Kartencenter via e-mail naar kartencenter@fcstpauli.com .

Let op! Gebruik alstublieft Mozilla Firefox of de Internet Explorer. Andere browsers (bijv. Safari) kunnen problemen veroorzaken.

Telefonische bestelling

0180 6/99 77 19 (0,20 euro / oproep van de Duitse vaste lijn, max. 0,60 euro / oproep van het Duitse mobiele netwerk)

Bestelling bij het ticketcentrum

In de voorverkoop (verkoopfase 1) is een aankoop van seizoenspakketten in het ticketcentrum niet mogelijk. Pas op de dag van de vrije verkoop 29 juni 2019 kunnen de seizoenspakketten ter plaatse worden gekocht bij het kaartencenter. Een geldig identiteitsbewijs met foto is vereist. De kaartjes worden alleen persoonlijk verkocht.

Algemene informatie over het seizoenspakket

  • De huidige prijzen van het seizoen 2019/20 zijn van toepassing

Uw servicecentrum

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: FCSP Belgium

Leave a Reply