Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

FC St. Pauli trekt Boris Tashchy aan

FC St. Pauli bouwt verder aan de selectie voor volgend seizoen: na Rico Benatelli en Luca Zander heeft FCSP aanvaller Boris Tashchy van MSV Duisburg aan zijn selectie toegevoegd.

De aanvaller kwam met sportdirecteur Andreas Bornemann overeen tot een contract tot 30 juni 2022. De 25-jarige komt gratis over van de Wedau naar de Elbe. In de twee jaar dat hij bij MSV Duisburg was speelde hij 54 competitieve wedstrijden en scoorde hierbij 13 doelpunten voor de zebra’s.
Reacties bij de transfer

Sportief directeur Andreas Bornemann : “Boris brengt uitstekende opties mee: Hij is een fysiek sterke speler met een hoge agressiviteit en bereidheid, hij heeft ook een goede mentaliteit. Hij is een goede aanvulling op onze aanvallers Dimitrios Diamantakos en Henk Veerman. Jos kende Boris van zijn tijd bij VfB Stuttgart en is zich bewust van zijn sterke punten. Boris raakte vorig seizoen lange tijd geblesseerd, maar is nu weer fit. We hopen dat hij aan zijn voorlaatste seizoen kan aanknopen, waarbij hij met elf doelpunten en drie assists een substantiële bijdrage had aan de goede prestaties van MSV Duisburg. ”

Hoofdcoach Jos Luhukay : “Boris past met zijn vaardigheden en mentaliteit goed bij FC St. Pauli. Hij zal ons aanvallende spel doen herleven met zijn kwaliteiten en maakt ons nog meer variabel. Ik verheug me erop een andere geweldige optie voor onze aanval te hebben.”

Boris Tashchy : “Ik verheug me er op voor FC St. Pauli op Millerntor te spelen en ik kijk uit naar het team, de fans en de nieuwe opdracht.”
Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

Leave a Reply