Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Brian Koglin en Sirlord Conteh naar 1FC Magdeburg

Na zes jaar Millerntor verlaat Brian Koglin FC St. Pauli deze zomer. Het is nu ook duidelijk waar de verdediger naartoe zal gaan. Koglin speelt in de toekomst voor de derde Liga clu 1. FC Magdeburg. Bij de degradant uit de 2. Bundesliga tekende hij een contract tot de zomer van 2021.

Verdediger Brian Koglin verhuisde in de zomer van 2013 van Eintracht Norderstedt naar Millerntor. Via de U17, U19 en U23 maakte hij de sprong naar de professionele ploeg. De verdediger speelde in 2. Bundesliga zes wedstrijden en één wedstrijd in de DFB Cup. Voor de U23 stond Koglin – in de Regionalliga Nord – in totaal 83 keer in de basis, hij scoorde hier 9 doelpunten en bereidde 6 doelpunten voor.

Naast Koglin wisselt ook U23 vleugelspeler Sirlord Conteh – bij FCSP sinds de zomer van 2015 – die in totaal 101 wedstrijden (25 goals, 13 assists) voor onze U23 in de Regionalliga Nord heeft gespeeld naar Magdeburg.

Bedankt voor jullie inzet en al het allerbeste voor jullie toekomst zowel op persoonlijk als sportief vlak, Brian en Momo!

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

Leave a Reply