Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Alex Meier verlaat FCSP

FC St. Pauli en Alex Meier gaan niet samen naar het komende seizoen. Dat hebben club en de spits na het einde van het seizoen na zeer respectvolle en goede gesprekken besloten.

Na de zware blessure van spits Henk Veerman kwam Alex Meier in de winterstop naar Millerntor en kon zijn sportieve kwaliteit direct op de proef stellen. Hij heeft voor honderd procent alle verhopingen en verwachtingen kunnen waarmaken. In alle 16 wedstrijden na nieuwjaar kwam de 36-jarige speler tot inzet, terwijl de aanvaller zes doelpunten scoorde en één assist gaf. Tegelijkertijd toonde hij zijn onberispelijke karakter zowel op als naast het terrein.

Andreas Rettig : “We bedanken Alex Meier uitdrukkelijk voor zijn inzet en prestaties in de afgelopen zes maanden. Ook als mens paste het perfect tussen de FC St. Pauli en Alex. Hij was vanaf de eerste dag geïntegreerd en zich volledig ondergeschikt gesteld aan de teamspirit. ”

Alex Meier : “Toen FC St. Pauli me tijdens de winterstop vroeg of ik kon helpen, was ik blij om dit te accepteren vanwege mijn verleden bij St. Pauli. Het was een geweldige ervaring en ik bedank alle FC. St. Pauli-fans voor hun steun. ”

_____

Liefste Alex, wij wensen je het beste voor uw sportieve en privé toekomst. Bij Millerntor bent je altijd welkom. You’ll never walk alone!!!

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

Leave a Reply