Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Jack Daniels wordt opnieuw partner van FC St. Pauli

 

The Jack is Back: vanaf volgend seizoen 2019/2020 wordt Jack Daniel’s Tennessee Whisky de nieuwe partner van FC St. Pauli in de tweede hoogste categorie van het “„Herz von St. Pauli“”. Het contract loopt tot 30 juni 2021 en is van toepassing op de eerste drie professionele Liga’s.

“We zijn erg blij dat we terug zijn op Millerntor. FC St. Pauli en Jack Daniel’s hebben veel gemeen: beide brands staan ​​voor sterke waarden en een unieke oorsprong. Beide vormen de basis van al onze acties, zowel voor FC St. Pauli als voor Jack Daniels, “zegt Yiannis Pafilis, Managing Director van Brown-Forman Deutschland GmbH.

Van buurt tot buurt

De overeenkomsten liggen voor de hand: FC St. Pauli is onlosmakelijk verbonden met de buurt en haar inwoners. Hetzelfde geldt voor Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, waar elke druppel afkomstig is uit Lynchburg, Tennessee – een stad met slechts een paar honderd inwoners en één stoplicht. Wat hen ook verenigt, is hun overtuiging: weten wie je bent en waar je vandaan komt, buig niet voor iemand en doe gewoon je eigen idealen. Beide partners zijn “United in Independence”.

Een aantrekkelijk en betrouwbaar partnerschap

Het is niet de eerste samenwerking: van 1997 tot 2000 was Jack Daniel’s betrokken bij FC St. Pauli en was shirt-sponsor van onze Kiezkickers. “We zijn blij dat we deze verbintenis nieuw leven inblazen. Deze samenwerking getuigt van een groot vertrouwen in de club en toont aan dat FC St. Pauli ook een aantrekkelijke en betrouwbare partner is voor internationale merken “, zegt Oke Göttlich, President van FC St. Pauli. Om een ​​idee te krijgen van de bewezen kwaliteit en authenticiteit van de nieuwe, oude sponsor, zal een Brown-White-delegatie ook een omweg maken naar Jack Daniel’s distilleerderij in Lynchburg, Tennessee als onderdeel van de reis naar de Verenigde Staten.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: fmlamaja.com