Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Wij wensen je het allerbeste Sami!

Op de persconferentie voor de wedstrijd van onze FCSP op Greuther Fürth – zondag 19 mei 2019 15u30 – kondigde hoofdcoach Jos Luhukay aan dat het contract van Sami Allagui aan het einde van het seizoen niet wordt verlengd.

Voordat hoofdcoach Jos Luhukay het had over de laatste wedstrijd van het seizoen in Fürth, kondigde de 56-jarige het vertrek aan: “We spraken met Sami en vertelden hem dat we zijn contract na het einde van het seizoen niet zouden verlengen.” Het was een goed gesprek. Het is een moeilijke beslissing voor ons en vooral voor mij omdat ik een verleden heb met Sami. De laatste paar weken met hem waren echt goed, hij heeft het elke dag het goed gedaan op training en hij geniet bij het team en ons trainer-staf groot aanzien. Maar we kwamen ook tot deze beslissing met het oog op zijn leeftijd, we wensen hem veel succes en het allerbeste voor zijn toekomst. ”

Ook aanvaller Sami Allagui gaf zijn mening op vrijdagmiddag bij zijn afscheid op Millerntor: “Wij hadden een zeer fair en open gesprek, ook nu nog. Ik had hier twee mooie jaren, ook wanneer het elftal er niet in geslaagd is te promoveren. FC St. Pauli wil enkele veranderingen doorvoeren en opnieuw beginnen. Ik duim voor de club. St. Pauli was, is en blijft altijd een bijzondere club. Het was een plezier een deel van deze bijzondere club te zijn geweest. Ik heb veel leuke mensen leren kennen met wie ik zeker verbonden zal blijven. Ik dank iedereen die mij gesteund hebben en ik wens hen voor het nieuwe seizoen en de verdere toekomst het allerbeste. Ik heb me tot nu toe niet concree met alternatieven bezig gehouden omdat mijn focus lag op het huidige seizoen. Maar nu zal ik de aanbiedingen bekijken en dan kijken waar ik in de toekomst speel. Ik geniet nog steeds van voetbal, ik ben in topvorm en ik heb goesting in het nieuwe seizoen. ”

We wensen je het allerbeste, Sami!

Bron: www.fcstpauli.com

Foto: Witters