Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Luhukay: “Onze fans met drie punten naar huis sturen “

De laatste 90 minuten van onze Kiezkickers in het seizoen 2018/19 staan ​- op zondag 19 mei 2019 15u30 – voor de deur bij SpVgg Greuther Fürth. Wat zei hoofdcoach Jos Luhukay vóór de wedstrijd? We hebben de belangrijkste uitspraken voor u samengevat.

De wedstrijd: “We zullen morgen na de laatste training kijken hoe we het elftal zullen samenstellen. Natuurlijk gaat er natuurlijk erom hoe de spelers op elkaar kunnen afstemmen. Vanzelfsprekend zullen we de jongens zondagmorgen voor de wedstrijd inlichten. De jongens zijn absoluut klaar om al hun energie en kracht in de laatste wedstrijd te stoppen. We willen onze fans met drie punten naar huis sturen. ”

Personeel : “We zullen morgen na de training beslissen of Marvin Knoll en Ryo Miyaichi bij de selectie tegen Fürth behoren. Momenteel ziet het er redelijk goed uit. Aan de andere kant zullen Yiyoung Park en Jan-Marc Schneider zeker falen. Als Ryo en Marvin beschikbaar zijn, hebben we als laatste zondag twaalf geblesseerden. In het ergste geval 14. ”

De tegenstander : “Fürth is een team met kwaliteit. Ze zullen zich voor hun fans goed afscheid nemen. Bovendien is het met het oog op de tv-ranglijst nog voor enkele euro’s goed voor elke club. Ze zullen alles opnieuw moeten geven. ”

Het jeugdwerk : “Het is een feit dat jonge spelers zich bij de ploeg aansluiten, zal ook in de toekomst blijven plaatsvinden. Ik hoop dat er in de toekomst meer jeugdspelers op de deur van de professionals zullen kloppen. Ik ben positief verrast door onze U19. Evenzo van de spelers van de U23. Er zijn spelers bij met een goed perspectief. Het kan zijn dat men jongens in training op training zal zien of in testwedstrijden. Ik wil een hechte band hebben met onze jeugdteams. We hebben enkele jonge spelers van NLZ hier. Dat spreekt voor het werk van mijn collega’s. Ik wil deze uitwisseling voortzetten. ”

Bron: www.fcstpauli.com