OngecategoriseerdReacties na de wedstrijd tegen VfL Bochum

12 mei 2019by FCSP Belgium

Na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen VfL Bochum vinden we natuurlijk weer reacties in de Mixed-Zone.

Daniel Buballa: “We wilden weer vooruit spelen. We hebben gezien dat we vandaag risico liepen. Het was een geweldige wedstrijd in de eerste helft, maar na de pauze waren we een beetje moeilijker. Bochum was beter, omdat we er eerst tegen moesten vechten. De jonge spelers die erin moeten springen, doen het geweldig. Dat was heel leuk met hen. Volgend seizoen moeten we hier opnieuw bij Millerntor worden opgelicht om meer punten te behouden. ” 

Jan-Philipp Kalla:  ” Bochum kwam zelden voor ons doel en we speelden heel goed. We hadden kansen en waren agressief in de duels, we hadden veel baloverwinningen. Het enige dat we op ons conto moeten schrijven is dat we geen doelpunt hebben gescoord. Dat was goed om naar te kijken en we voelde goed op het veld. De jonge spelers die insprongen voor de geblesseerde jongens deden het perfect. Ik ben blij voor hen. ” 

Justin Hoogma : “Het begon goed, we hadden kunnen scoren, we moesten zelfs scoren. We hadden in de tussentijd problemen toen de Bochum veranderde van systeem. Aan het einde van de eerste helft deden we het weer beter. Helaas hebben we geen doelpunt gescoord. In de tweede helft was het compleet anders, omdat Bochum beter in de wedstrijd zat. Bochum had kunnen scoren, zelfs als ze niet zoveel kansen hadden als wij. Ik denk dat over de 90 minuten een gelijkspel aanvaardbaar is. “

Robin Himmelmann : “Ik denk dat we een zeer goede eerste helft hebben gespeeld. We zetten de tegenstander al heel vroeg onder druk en hadden veel bal overwinningen op de helft van de tegenstander dus de weg naar doel was kort. De laatste stoot ontbrak en daarom gingen we met 0-0 in de pauze. Aan het begin van de tweede helft waren we een beetje te nerveus. We hadden problemen om weer deel te nemen aan de wedstrijd. We hebben toen één, twee kansen toegestaan ​​maar de laatste pass in de tweede helft niet gevonden. Dus ik denk dat de 0-0 goed is. Maar ik denk dat we ons aan de eerste helft zeker kunnen optrekken en daarop kunnen voortbouwen voor de toekomst. ” 

Sami Allagui : “Ik denk dat we een geweldige eerste helft hebben gespeeld. Bochum was hoogstens twee keer in onze doel gebied. We moeten ontgoocheld zijn dat we niet in deze fase hebben gescoord. Ik had twee kansen: de eerste raakt de binnenkant van de paal en de keeper houdt de tweede kans goed. We hadden onszelf al in het eerste deel moeten belonen, in een aantrekkelijk wedstrijd van ons. In de tweede ronde kwamen we in de problemen. Bochum daarentegen kwam met het momentum en had een of andere kans. Uiteindelijk doet het pijn dat we niet hebben gewonnen. ‘

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 37 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie