Mannen FCSPLuhukay:”12 spelers er niet bij maar toch een goede wedstrijd”

12 mei 2019by FCSP Belgium
pers-fcsp-vfl-2018-2019-2

Na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen antwoorden beide coaches op de persconferentie op de vragen van journalisten. Jos Luhukay prees zijn sterk verzwakte ploeg.

“We hebben een zeer sterke eerste helft gespeeld, we hebben de tegenstander sterk onderdruk gezet en naar voren gespeeld. Wij waren in balbezit steeds gevaarlijk, steeds dreigend en moeten eigenlijk twee doelpunten maken, dan moest Bochum meer offensief doen. Door de omstellingen van de tegenstander kwamen in het middenveld een man te kort, maar ik wilde niet omzetten, maar de druk behouden en onze counter gebruiken. Dat is ons drie, vier momenten gelukt maar we hebben de doelpunten niet gemaakt. We hadden vandaag – en dat is geen excuus – twaalf spelers er niet bij, 8 of 9 hadden een basisplaats gehad. Het elftal – dat vandaag op het veld stond – heeft een goede wedstrijd gespeeld. Het is jammer dat de ploeg zich niet beloond heeft. Maar Bochum was in de tweede helft ook aanwezig en zo was het gelijke spel terecht. Met de ploeg en de spelers die ons te beschikking stonden hebben wij bijna het maximale er uitgehaald. Maar we weten dat we in de laatste fase niet goed genoeg waren.”

VfL-coach Robin Dutt stond voor lastige uitdagingen, vooral in de eerste helft was FCSP beter “St. Pauli was de betere ploeg in de eerste helft, was beter en krachtiger en had een heel goede kans via Allagui, omdat we de formatie de eerste keer veranderde werd het rustiger vóór de rust. Bij de rust veranderden we de opstelling voor de tweede keer en iedereen die mij kent, weet dat ik het systeem nooit twee keer binnen 45 minuten wil veranderen, dat is ook een compliment aan de tegenstander. In de tweede helft deden we het beter en konden we vooruit druk zetten, het positionele spel klopte ook opnieuw. We hadden ook een goede kans via Ganvoula, die hebben we niet gebruikt. St. Pauli was beter in de eerste helft, wij  hebben meer druk gezet in de tweede helft. We hadden moeten 3-3 spelen dan had iedereen meer van de wedstrijd gehad. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 22 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie