Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen Dynamo Dresden

Na de wedstrijd op Dynamo Dresden keken onze Kiezkicker terug op hun prestaties in de afgelopen 90 minuten, het resultaat was teleurstellend. Hier zijn de reacties.

Interim sportief directeur Andreas Rettig : “Men moet het elftal een compliment maken. We hebben we een goede uitwedstrijd gespeeld en waren voor twee derde van de wedstrijd het betere elftal. Wij willen een spel-systeem dat naar voren is gericht, we willen agressief verdedigen en op het einde spel beslissend zijn. Ik denk dat je dat hebt kunnen zien vandaag. Het is des te vervelend dat we niet werden beloond. De oorzaken van de tegendoelpunten zijn ergelijk. Bij het tweede doelpunt moeten we naar ons eigen kijken, zo gemakkelijk mogen we de bal niet verliezen. Bij het eerste doelpunt moest ik glimlachen, toen Mr. Kempter vertelde me dat hij strafschop floot omdat de hand boven was. Als er in elke situatie penalty komt waarin een speler de hand omhoog heeft, goed dan veel plezier. .. ”

Jan-Philipp Kalla : “Ik had de penalty niet gefloten, omdat de bal eerst tegen mijn bovenlichaam gaat en dan pas tegen de hand. Als dit echt hands is, is het een schande voor alle verdedigers en eigenlijk voor alle spelers op het veld die normaal willen bewegen. Voor ons was het vervelend want we waren in het nadeel. Toch hadden we hier door onze voetballende prestatie – die vandaag zeer goed was gedurende 90 minuten – ervoor kunnen zorgden dat de controversiële straf niet doorslaggevend zou zijn geweest als we het tweede doelpunt hadden gemaakt. Dat hebben we bij de 1-1 helaas niet gedaan. Na een fout in de spelopbouw krijgen we een doelpunt tegen en staan we na een goede uitwedstrijd met lege handen “.

Robin Himmelmann : “Het is heel vervelend om hier na 90 minuten zonder iets naar huis te rijden. Omdat we een goede uitwedstrijd hebben gespeeld met een team dat nog nooit had samen gespeeld. We hebben weinig weggegeven, alleen op het einde van de wedstrijd wat normaal is want toen gooiden we alles naar voren. Helaas zijn we er niet in geslaagd het tweede doelpunt te maken en met een punt naar huis te rijden. ”

Mats Møller Dæhli : “Ik denk dat het een zeer goede uitwedstrijd was van ons. We waren agressief in de duels, hadden een goede spelopbouw alleen hadden we geen echt grote kansen, maar wel veel actie naar voren. Ik had de gehele wedstrijd een een goed gevoel op het veld. Dresden heeft onze fout bij de 2-1 afgestraft en de wedstrijd in hun voordeel beslist ”

Dimitrios Diamantakos : “We stonden goed, maar dan komen we door de strafschop op achterstand. Voor mij was het geen strafschop. Wij hebben daarna een goede wedstrijd gespeeld en teruggevochten en na de rust de gelijkmaker gemaakt. Wij hebben de kans op een tweede doelpunt maar we maken de 1-2 niet. Dynamo heeft dan die ene actie en scoort. We hebben nog alles geprobeerd, maar het was niet genoeg. ”

Bron: www.fcstpauli.com