Mannen FCSPLuhukay: “We hadden een gelijkspel verdiend”

3 mei 2019by FCSP Belgium
pers-sgd-fcsp-2018-2019

FCSP-hoofdtrainer Jos Luhukay was natuurlijk teleurgesteld over het resultaat na de 2-1 nederlaag in Dresden, maar de coach van onze Brown-White was behoorlijk tevreden over de prestatie van zijn team. Dynamo-trainer Cristian Fiel was vooral opgelucht dat zijn team de punten kon behouden. 

Jos Luhukay : “Het was 90 minuten spannend en het ging op en neer. Dresden nam de leiding in de eerste helft. We kwamen goed en krachtig terug in de tweede helft. Na de gelijkmaker hadden we een fase waarin we het tweede doelpunt kondenmaken. In een fase dat we druk zetten hebben we balverlies waarvan Dynamo profiteerde. In die situatie hebben ze ons gestraft en de voorsprong genomen. We hebben achteraf alles geprobeerd maar Dresden heeft met hebben en houden verdedigd. Het is heel vervelend omdat we een gelijkspel verdienden. ”

Christian Fiél : “Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd. We hadden controle in de eerste helft, maar hadden niet de kansen om te scoren. We namen de leiding en het was duidelijk dat St. Pauli in de tweede helft zou komen. Ze speelden daarna een heel goed wedstrijd en speelden altijd de pass in de diepte. In deze drukfase van St. Pauli scoren we de 2: 1. Daarna hebben we alles gegeven. Ze hebben me al veel gefeliciteerd met het behoud, maar ik wil dat er niets meer wiskundig kan gebeuren. Ik adem eerst eens door.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 52 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie