Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Luhukay:”Avonden waar je als voetballiefhebber kan genieten”

In de voorlaatste uitwedstrijd van het seizoen zijn onze Kiezkicker – op vrijdagavond 3 mei 2019 18u30 uur – te gast bij Dynamo Dresden. 2.200 fans trekken naar het Rudolf-Harbig-Stadion. Tijdens de persconferentie keek hoofdcoach Jos Luhukay op woensdagmiddag 1 mei 2019 naar de wedstrijd tegen de veertiende in de rangschikking. We hebben de belangrijkste reacties voor u samengevat.

Personeel “Voor de wedstrijd zijn Florian Carstens, Johannes Flum, Marvin Knoll, Ryo Miyaichi en Mats Møller Dæhli nog steeds vraagteken. De vijf kwamen aangeslagen uit de laatste wedstrijd. Ryo kreeg een slag op de dij, bij Mats zijn het verschillende dingen. Hij is door zijn looptijd gedeeltelijk aan of over zijn limieten gegaan. Of Jan-Philipp Kalla een optie is voor deze wedstrijd staat nog open. Het zal vandaag en morgen spannend zijn en dit tot de laatste trainingssessie van wie van de spelers fit genoeg is voor de startelf of de selectie. Christopher Buchtmann is zeker op vrijdag afwezig. Bij hem kan het zelfs zo zijn dat hij tot het einde van het seizoen niet meer inzetbaar is, zo is momenteel de huidige voorspelling. Maar we zijn blij als hij eerder zou terugkeren. ”

De trainingsweek : “Ik verzamel elke dag nieuwe indrukken op training. Het is altijd spannend voor mij om te zien waar het team toe in staat is. Zoals we afgelopen zaterdag speelden, kost  veel kracht en energie, zoals we de afgelopen dagen hebben gemerkt. Maar we zullen nu niet klagen en proberen vrijdagavond een sterk elftal op het veld te zetten. ”

De alternatieven van de nakomelingen : “We hebben deze week met een aantal spelers van de U23 en de U19 getraind als alternatieven voor de ploeg. Ik keek ook naar de laatste wedstrijd van onze U23 en daar zijn me een paar spelers positief opgevallen. De definitieve beslissingen over wie er aan op het einde erbij zal zijn, kan ik alleen nemen op de laatste trainingssessie. ”

De tegenstander : “Dynamo heeft een sterk collectief, met een goede mix en volgorde. Het team probeert zich te stabiliseren van speeldag tot speeldag. De nieuwe coach heeft geholpen met zijn impulsen. Je kunt tegen elke tegenstander in de 2e Bundesliga strijden en winnen, zoals de resultaten laten zien. Men mag vooral de aanvallers geen vrijheid geven, omdat ze zeer effectief kunnen zijn. ”

Het wedstrijdplan : “Het zal een zware wedstrijd voor ons zijn, waarin we moeten zoeken naar onze eigen kansen om een ​​positief resultaat te behalen. We moeten eerst de verdedigingsstabiliteit vinden en goed staan ​​als team en dan pas ons aanvallende spel verhogen. ”

Samengevat : “We verheugen ons op de wedstrijd en de geweldige sfeer op vrijdag. Dit zijn voetbalavonden waar je als liefhebber van kunt genieten. ”

Bron: www.fcstpauli.com