Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Luhukay:” Het team heeft vandaag zijn ware gezicht getoond”

Bij zijn eerste overwinning als hoofdcoach van FC St. Pauli gaven Jos Luhukay en zijn collega Achim Beierlorzer hun mening over de 4-3 overwinning tegen SSV Jahn Regensburg. Onze coach prees onder andere zijn spelers voor hun inzet en bedankte zich bij de fans voor hun steun.

De opluchting was FCSP-coach Jos Luhukay na het laatste fluitsignaal van het gezicht te lezen. “Dat was een ongelooflijke energieprestatie van de eerste tot de laatste minuut”, prees Luhukay de wedstrijd van zijn spelers. “In de tweede helft hebben de jongens de wedstrijd vast genomen en de tegenstander geen rust gegeven. We kwamen twee keer terug, maar Regensburg heeft nooit opgegeven. Het team heeft vandaag zijn ware gezicht en ware karakter laten zien. Daarbij speelde ze ook geweldige voetbalkansen bij elkaar, wat uiteindelijk ook resulteerde in de doelpunten. Ik wil de fans bedanken die de afgelopen weken veel geduld hebben gehad en vandaag voor een fantastische sfeer hebben gezorgd. ”

Na deze rollercoaster was zijn collega Achim Beierlorzer zichtbaar teleurgesteld na deze nederlaag. “Het is niet eenvoudig om de juiste woorden te vinden na zo’n wedstrijd”, zei de voetballeraar. “We kwamen naar Hamburg en we wilden deze wedstrijd echt winnen. We waren het hele jaar op pad met deze mentaliteit en ook vandaag waren we nog steeds succesvol in het geven van speldenprikken.” Het was duidelijk dat St. Pauli alles geïnvesteerd had om deze wedstrijd voor hun te beslissen. Vooral de 3-2 mag op deze manier niet vallen, maar ik zou mijn team willen complimenteren, dat ondanks dat ze wisten wat er op hun afkwam, ze toch een goede wedstrijd speelden. ”

Bron: www.fcstpauli.com