Mannen FCSPLuhukay:”Als één team met volledige overtuiging spelen”

26 april 2019by FCSP Belgium
luhukay

Onze Kiezkickers verwachten op zaterdag 27 april 2019 SSV Jahn Regensburg. Op de persconferentie keek hoofdcoach Jos Luhukay op vrijdagmiddag aar de wedstrijd tegen het tafelscherm. We hebben de vijf belangrijkste uitspraken voor u samengevat.

Het personeel : “Gelukkig is Mats Møller Dæhli volledig hersteld na zijn uitval tegen Heidenheim, hij heeft weer vol meegetraind en zit zaterdag bij de selectie. Evenals Daniel Buballa die ook opnieuw een optie is. Ontbreken zullen daarentegen Richard Neudecker (rugklachten), Jan-Philipp Kalla (match ritme na kuitproblemen), Christopher Avevor (lies) en de aan de knie geblesseerde Philipp Ziereis en Henk Veerman. ”

De trainingsweek : “De jongens moesten de 3-0 van de afgelopen zondag aan het begin van de trainingsweek eerst van zich afschudden. We hebben hard gewerkt. Mijn spelers maakten in de loop van de week een goede frisse indruk tijdens de week en zorgden ervoor dat ik voor de wedstrijd tegen SSV een goed gevoel heb. ”

Het matchplan : “De jongens moeten reageren. Bij balbezit moet je jezelf ook tonen en opties aanbieden. We willen doelkansen creëren. Daar moet je moedig voor zijn. Daarbij mogen de jongens ook fouten maken. Tegelijkertijd is het belangrijk dat we een vroeg tegendoelpunt vermijden. In recente wedstrijden hebben we gezien dat we vroeg in de wedstrijd problemen hebben. ”

De tegenstander : “De SSV is een solide team. Hun spel is erg effectief. Je hebt verschillende aanvallers die gevaarlijk kunnen zijn. Bovendien hebben ze in het verleden steeds sterk gepresteerd buitenhuis. Hun systematische hoge druk moeten we omspelen. Allereerst moeten we naar ons eigen kijken. Natuurlijk hebben we respect voor Regensburg, maar uiteindelijk is het aan ons hoe we ons presenteren. ”

Samenvatting : “De spelers hebben me tijdens de week laten zien wat ze in zich hebben. Het is onze taak om het temperament van de trainingsweek naar het veld over te brengen. We moeten de wedstrijd als één team met volledige overtuiging spelen. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 1 uur

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie