Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen Heidenheim

Gezien de duidelijke 3-0 nederlaag en een vooral de zeer zwakke eerste helft bij 1. FC Heidenheim waren onze Kiezkicker vol zelfkritiek en spraken met duidelijke woorden. De reacties na de wedstrijd.

Andreas Rettig (Sportdirecteur) : “Na de tweede helft tegen Bielefeld en de goede indrukken tijdens de trainingsweek ontbreken mij de woorden. Er heeft niets op geduid dat we zo’n een wedstrijd gingen spelen. Het enige positieve vandaag was Finn Ole Becker, ondanks zijn geel-rood kaart. Alle andere waren vandaag niet in de vorm die we wilden. We zullen dit intern kritisch analyseren. De wedstrijd werd beslist na 28 minuten en dat is niet goed. ”

Johannes Flum : “We hebben de duels tijdens de wedstrijd niet gewonnen of niet aangegaan, het begon toen ik de tackle tegen Glatzel verloor, daar viel de 1-0 uit en toen ging het los. Dat is geen kop probleem, dat is een duel probleem, als je ziet hoe wij de duels aangaan en hoe Heidenheim dat doet. Als we zo spelen zullen we nooit een punt halen. De coach deed tijden de rust beroep op onze eer en dat we geen doelpunt meer binnen kregen, dat is gelukt maar wat er in de eerste helft is gebeurd is niet goed te praten. ‘

Marvin Knoll: “Alles wat we ons hadden voorgenomen, werkte niet. In de eerste helft was beneden alle peil. Een team als Heidenheim maakt dan drie goals. Na de rust wilden voor de reizende fans karakter tonen. Je beschaamd zijn dat ze nog voor ons applaudisseren na zo’n wedstrijd. We hadden een goed plan en wilde meer aanvallend spelen. Zelfs als niet alles klopt, moet je je longen uit je lijf lopen. In de eerste helft was dit niet het geval. Dan verlies je zo’n wedstrijd. We moeten onze fans eindelijk opnieuw iets bieden. Zoiets heb ik nog nooit gezien. Normaal gesproken krijg je beledigingen na dergelijke wedstrijden. Onze fans zijn uniek. ”

Robin Himmelmann: “ We hebben de tegenstander vanaf de eerste minuut aan kansen laten komen en paradoxaal genoeg kunnen we nog op voorsprong komen ook. Voor een stuk ontbreken mij na zo’n wedstrijd de woorden. Je kan tijdens de tweede helft niet veel herstellen. We hebben ons te snel laten doen en niet ons spel gespeeld. Als team waren we niet goed en dat heeft niets te maken met een systeem of tactiek. ”

Bron: www.fcstpauli.com

Foto: Witters