Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na het gelijkspel tegen Bielefeld

Niet alleen de 29.546 toeschouwers hadden twee verschillende helften gezien in de thuiswedstrijd tegen Arminia Bielefeld, maar ook onze Kiezkickers. Ze maakten na het laatste fluitsignaal duidelijk dat de wedstrijd al na 45 minuten beslist had kunnen zijn als Bielefeld zijn kansen beter hadden benut. Na de pauze verdienden de jongens in Brown uiteindelijk het punt. Hier zijn de reacties na de wedstrijd.

Interim sportief directeur Andreas Rettig . “Het team heeft de karakter test doorstaan omdat ze terug wisten te vechten na een echt slechte eerste helft. Dankzij de tactische wijziging van de coach bij de rust, maar ook dankzij de passie en het voorwaartse spel is een positieve conclusie die kan worden getrokken. Men moet eerlijk zijn, de wedstrijd had kunnen beslist zijn na de eerste helft. Bielefeld is geen walk-in-the-park, ze hebben een sterk en goed ingespeeld team en vertoonde in de afgelopen weken een positieve trend. Maar ons team is er eindelijk in geslaagd om terug te komen. ”

Robin Himmelmann : ” Het gelijkspel is terecht. In de eerste helft hadden we problemen, we wilden hoog pressen en Bielefeld vroeg onder druk zetten, toen werden we overspeeld, hebben we grote ruimtes gelaten en moesten we veel teruglopen. Toen konden we twee keer in de uiterste nood wegwerken, het was zeer belangrijk om voor de rust niet het tweede doelpunt te incasseren. Na de rust zijn we goed naar buiten gekomen, maar echte honderd procent kansen hebben we niet ontwikkeld. Maar we hebben de bal goed het werk laten doen. We hebben goede energie getoond en dat is wat we van dag tot dag moeten versterken en ik kijk uit naar de toekomst. ”

Marvin Knoll : “We hadden ons veel voorgenomen, maar niet goed in de wedstrijd gegaan. We konden na de eerste helft tevreden zijn dat we maar met 0-1 de rust ingingen. In de tweede helft zijn we met echt goede energie terug gekomen en we wilden in elk geval met iets terugkeren. We zijn erin geslaagd om het publiek na de pauze mee te nemen. we maken al snel de gelijkmaker. We wilden kost wat kost winnen, we hebben alles geprobeerd  maar voor de driepunter was het niet genoeg. ”

Justin Hoogma : “We hadden ons voorgenomen om direct aan te vallen, maar Bielefeld heeft het van het begin zeer goed gedaan en het voorkomen. Ze hebben met goede lange ballen gepeeld en we hadden geen grip op de wedstrijd. Bij de rust had de stand ook hoger kunnen uitvallen, Bielefeld had veel kansen. ”

YiYoung Park : “Ik ben blij terug op Millerntor te hebben gespeeld. Ik had in de eerste helft enige tijd nodig om in de wedstrijd te komen, maar mijn collega’s hebben mij geholpen en de fans hebben ons goed ondersteunt. We hebben terug gevochten en een punt behaald. Helaas is niet gelukt wat we ons hadden voorgenomen. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters