Mannen FCSPWeetjes over de volgende tegenstander Arminia Bielefeld

12 april 2019by FCSP Belgium
vb-bielefeld

Na de 2-1 nederlaag in het Nordduell bij Holstein Kiel willen – na vier opeenvolgende zegeloze wedstrijd – onze Kiezkicker op zondag 14 april 2019 13u30 in de thuiswedstrijd tegen Arminia Bielefeld de kentering inzetten. Waar kunnen de Boys in Brown zich aan verwachten? We hebben Arminia eens van dichterbij bekeken!

Sterke aanvaller

Fabian Klos jaagt sinds de zomer van 2011 naar doelpunten voor Bielefeld. In het huidige seizoen heeft de aanvaller al twaalf doelpunten gemaakt, acht doelpunten scoorde hij sinds de jaarwisseling. Alleen Jhon Cordoba van Köln – die in de 4-4  in de inhaalactie tegen Duisburg tweemaal scoorde –  juichte na de winterstop éénmaal meer dan Klos. De aanvaller van Bielefeld -die vorige week nog voor twee jaar bij Arminia bijtekende – overtuigde niet alleen als doelpuntenmaker, maar bereidde ook nog eens zeven doelen voor. Aan zijn 15-punten in het kalenderjaar 2019 komt geen enkele andere speler in de 2e Bundesliga.

Sterke lopers

Met een totaal van 3,344.12 kilometer heeft Arminia Bielefeld na 28 speeldagen het best lopende team in de competitie. In het huidige seizoen heeft Manuel Prietl de meeste kilometers op de teller. In totaal maalde hij al 328,39 kilometer af. In de thuiswedstrijd tegen Aue was hij opnieuw goed voor 13.07 kilometer. Gemiddeld komt Prietl aan 12,22 kilometer per wedstrijd. Loop sterker presenteerde zich alleen Unions Grischa Promel, die een totaal van 287,01 kilometer heeft en een gemiddelde 12,48 kilometer . In de totale balans staat hij achter Bielefeld Prietl omdat hij slechts 23 wedstrijden speelde.

Geweldige moraal

Geen enkel team kwam in het huidige seizoen meer op achterstand dan Arminia Bielefeld – in 20 van de 28 wedstrijden was dit het geval. De Oost-Westfalen verloren daarbij slechts tien wedstrijden. Het team wist keer op keer terug te keren en de tegenvallers weg te steken. Bielefeld kon zes keer nog één punt behalen, ze wonnen uiteindelijk zelfs vier wedstrijden. Er konden dus 18 punten behaald worden na een achterstand, alleen Jahn Regensburg (20) deed beter na een achterstand.

Uitstekend record

Half december vierde Uwe Neuhaus met een 1-2 uitoverwinning in Kiel een succesvol debuut als hoofdtrainer van Arminia. Het zou niet de enige overwinning onder Neuhaus blijven, Bieldefeld – die onlangs met 2-1 in Aue won – klom dankzij de reeks van 7 overwinningen, 2 gelijke spelen en 3 nederlagen van rang 14 naar rang 9. De voorsprong op de degradatie plaatsen groeide onder Neuhaus van 4 tot 11 punten.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie