Mannen FCSPKauczinski:”We verdiende niet beter”

6 april 2019by FCSP Belgium
pre-kiel-fcsp-2018-2019

De teleurstelling stond op Markus Kauczinski zijn gezicht na de wedstrijd. Tijdens de persconferentie na de wedstrijd in Kiel analyseerde de hoofdcoach de prestaties van zijn team, dat tegen de ooievaars geen succes had.

“Het kostte ons veel tijd om in het spel te komen. Het lukte ons niet om passen te maken. We waren de ballen snel kwijt, de jongens eisten ze niet op zoals we ons hadden voorgesteld. Het werd beter na 30 minuten. De penalty werd ook in deze fase gecreëerd “, keek Markus Kauczinski terug op de eerste helft. “We waren toen in de meerderheid. We krijgen de gelijkmaker tegen bij . Bij de penalty tegen ons hebben we ons slecht opgesteld. Daarna zien we bij het tweede doelpunt bij een lange bal van Kiel slecht uit. Kiel kan van buitenaf inspelen en dan ziet het er gewoon slecht uit. Daarna speelde we bemoedigend en in de laatste vijftien minuten wisten we de druk op te bouwen, Alex had een kopbal, Mats twee keer, net als Ersin en Sami. Maar met de prestaties die we gedurende het spel hebben laten zien, hadden we het ook niet verdiend. ”

Zijn collega Tim Walter bleek echter helemaal tevreden met de prestaties van zijn team: “Wij, als verdiende winnaar hebben dominant gespeeld, had in het begin en in het midden van de eerste helft goede mogelijkheden, wanneer we een tegentreffer krijgen vanuit onze eigen balbezit. De strafschop was terecht. We wilde blijven werken aan de voorzijde. we hebben altijd druk gezet op de bal. Dat het op het einde weer spannend wordt, is volkomen normaal, mijn team heeft er alles aan gedaan om de wedstrijd van vorige week te doen vergeten. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie