Mannen FCSPKauczinski:”Het is duidelijk dat we nu moeten presteren”

5 april 2019by FCSP Belgium
pre-kiel-fcsp-2018-2019

Met de uitwedstrijd bij Holstein Kiel gaat de laatste seizoenspurt in de 2e Bundesliga voor onze Kiezkickers verder. Voorafgaand aan Nordduell zei hoofdtrainer Markus Kauczinski dat zijn team moet presteren en beter moet spelen in het licht van de beslissende fase van het seizoen, om zo van boven te blijven en de bestaande kans te behouden.

Zoals gewoonlijk keek coach Markus Kauczinski eerst naar de personeelssituatie. Net als in het verleden ontbreken er nog de zes Kiezkicker met Philipp Ziereis, Henk Veerman, Luca Zander, Richard Neudecker, Dimitrios Diamantakos en Jan-Philipp Kalla. “Nieuw is Robin Himmelmann”, zei Markus Kauczinski. “Robin liep vroeg in de week een lichte verrekking op training, maar deze is nog niet zo goed genezen, we willen geen risico nemen”, voegde onze hoofdtrainer hieraan toe.

In Kiel zal Svend Brodersen – die in de recente thuiswedstrijd van U23 tegen Werder Bremen II een nek blokkade opliep – tussen de palen staan. “Svend herstelde van de blessure, hij trainde normaal en goed,” zei Kauczinski over Brodersen, die dit seizoen in Kiel aan zijn 2e optreden zal komen. Met Brodersen en ook met Christopher Avevor, die tijdens de week last had van een snee in het scheenbeen, maar toch het startsein kon geven, starten onze Kiezkickers met een ‘voetbalsterk elftal’.

Met het oog op de snel naderende einde van het seizoen Kauczinski zei: “Voor ons – maar ook voor alle andere teams – gaat nu de beslissende fase in, als je nu zes of zeven punten weg bent, dan kun je het niet meer inhalen. Na de laatste resultaten moeten we blij zijn dat promotie nog steeds binnen bereik is, omdat de rest ook verzwakt is, dus we moeten we nu alles doen om van boven te blijven. ”

Onze hoofdtrainer voegde nadrukkelijk toe: “Het is duidelijk dat we nu moeten presteren. Ik denk niet dat je nu nog veel kan permitteren. Daarom is het onze plicht , beter te spelen en succesvol te zijn. Voor ons is het tijd ons anders te presenteren. Dan maakt het niet uit wie de tegenstander is. Als we willen doorzetten, dat we vanboven willen blijven spelen en de nog bestaande kans willen gebruiken , moeten we dat nu op het veld tonen. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 22 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie