Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

FCSP trekt na het seizoen naar New York en Buffalo #fcspgoesusa

FC St. Pauli reist voor de tweede keer na het seizoeneinde naar de Verenigde Staten. Van 21 tot en met 27 mei reizen onze Brown-Whites naar de andere kant van de oceaan met de steun van de DFL. De speellocaties van onze Kiezkickers zijn dit keer New York en Buffalo.

“Na de succesvolle reis vorig jaar – op alle niveaus – was het voor ons duidelijk dat we opnieuw naar de VS zouden reizen. We willen het positieve effect van vorig jaar gebruiken om het bekendheid van FC St. Pauli in de VS verder te vergroten. Dankzij onze reis van vorig jaar hadden we een geweldig mediabereik. Daarnaast is de VS op zoek naar geschikte partnerschappen en sponsort een voor ons een interessante markt. Zo kunnen we onze Amerikaanse fans en onze partners zoals Levi’s en Under Armour integreren “, zei president Oke Göttlich.

Onze Kiezkickers zullen twee wedstrijden spelen tijdens deze trip, georganiseerd met de steun van Match IQ. Op 23 mei ontmoet onze FCSP de New York Cosmos (Rocco B. Commissio Stadium) en op 25 mei wacht Buffalo (Robert E. Rich All-High Stadium) op onze Kiezkickers.

“Wij zijn de eerste internationale tegenstander van New York Cosmos sinds de jaren 80 en we verheugen ons op beide wedstrijden. Net als de tegenstander van vorig jaar, Detroit FC, is New York Cosmos één van de oprichters van de National Premier Soccer League Founders Cup, die een alternatieve MLS profcompetitie werd. Daarnaast kijken we uit naar de uitwisseling en ontmoeting met onze fans, omdat er in New York en Buffalo grote fanclubs zijn gevestigd. ”

In de Big Apple zullen onze Kiezkickers de Duitse ambassadeur ontmoeten en natuurlijk ook een bezoek brengen aan de East River Pirates-fanclub in Brooklyn. In aansluiting op deze wedstrijd wacht er een fanavond met de fanclub FC St. Pauli Buffalo en een live-concert op de groep in Buffalo.

“Aangezien de sport voorop staat, is het duidelijk dat als we de degradatie/promotie naar de Bundesliga spelen, deze reis niet zal plaatsvinden,” zegt Oke Göttlich.

Informatie over het ondersteuningsprogramma, kaartverkoop en ontmoetingen met de Amerikaanse fanclubs zullen worden aangekondigd zodra ze beschikbaar zijn.

bron: www.fcstpauli.com