Mannen FCSPKauczinki:”Er iets verloren gegaan dat we moeten terugvinden”

30 maart 2019by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-16

Eén dag na het 0-0 gelijkspel tegen MSV Duisburg in het Millerntor Stadion, ging Markus Kauczinski – op zaterdag 30 maart – in gesprek met de Hamburgse journalisten. Onder andere sprak de coach over de afwerking van de kansen van zijn team en de niet gebruikte 3e wissel.

“Als je de laatste drie wedstrijden vergelijkt was die van gisteren beter dan de vorige twee,” zei Kauczinski. “We waren beter in balbezit, we hebben veel voor de wedstrijd gedaan, dus het was een betere prestatie. We weten goed genoeg dat niet alles perfect was, het valt niet te ontkennen dat we meer met onze kansen moeten doen”, was de coach zelfkritisch.

Om de drie punten op Millerntor te behouden, had Markus Kauczinski twee nieuwe aanvalskrachten op de bank, Waldemar Sobota en Jan-Marc Schneider. Van een derde wissel zag het coachingsteam echter af op het einde van de wedstrijd. “We maakten goed druk in deze fase”, zei de 48-jarige. “Buchti en Mats waren goed en Ersin speelde slim met Knolli, dus het leek ons niet logisch om één van hen eruit te halen”, zei de coach.

Na de derde wedstrijd zonder eigen treffer wil de FCSP nu werken aan consistentie en vastberadenheid voor het andere doel. “Je kunt efficiëntie niet trainen,” zei Kauczinski. “We moeten gewoon doorgaan en bij het afwerken zelfvertrouwen creëren. We moeten de kansen om te schieten beter herkennen, in plaats van opnieuw de flank te zoeken. We hebben ons gerealiseerd dat er iets verloren is gegaan, maar we zullen dit terugvinden “, zei de hoofdcoach uiteindelijk in de richting voor de komende trainingsweek.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 1 uur

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie