Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen MSV Duisburg

Na de doelpuntloos gelijkspel van onze Kiezkickers tegen MSV Duisburg, verzamelden we reacties in de gemengde zone.

Uwe Stöver: “Om dit spel te winnen, moet je efficiënt zijn, maar helaas hadden we dit vandaag niet. We hadden een goede organisatie, we speelden agressief naar de bal. We kregen kansen, waren geduldig, maar misten de laatste stootkracht. Maar na twee 0-4 verliezen was het ook belangrijk dat we de nul hielden, zodat het zelfvertrouwen terugkeert. ”

Alex Meier: “Na twee 0-4 nederlagen gaat je niet zo gemakkelijk in een wedstrijd. Je moet kleine stapjes zetten. We kunnen alleen boos zijn dat we onze kansen niet hebben benut. Ik had ook goede kansen. Vandaag was een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van betrokkenheid, cohesie op het veld en voetbalsport. Helaas was het niet genoeg om te winnen. ”

Mats Møller Dæhli: “Ik ben niet tevreden. De wedstrijd was goed, maar we hebben nog steeds ruimte voor verbetering en we kunnen beter voetballen. Een van de vele mogelijkheden die we vandaag hadden, moeten we gebruiken. Het kan zijn dat we op dit moment een beetje energie en overtuiging missen in onze acties. Over het algemeen was het nog steeds een stap voorwaarts.

Marvin Knoll : “We hadden genoeg kansen om te scoren, maar helaas konden we ze niet afwerken. Na de eerste fase moeten we al 2-0 leiden. We hadden honderd procent kansen om te scoren. We hebben alles geprobeerd, zelfs tot het einde. Je kunt het team alleen maar beschuldigen dat ze de doelpunten niet hebben gemaakt. Toch was het beter dan in de voorgaande wedstrijden. Dat we wederom tot nul speelden, was ook belangrijk. ”

Justin Hoogma : “Natuurlijk zijn we teleurgesteld omdat we deze wedstrijd echt wilden winnen. We hadden genoeg kansen. Het was beter dan de laatste twee 0-4-wedstrijden, maar tevreden kunnen we niet zijn met deze 0-0.We hebben een fatsoenlijk wedstrijd gespeeld en achterin behielden we de nul. Alleen het doelpunt ontbrak. Maar het was een stap in de goede richting. ”

Daniel Buballa: “In vergelijking met de vorige wedstrijden zat er verbetering in. We speelden terug voetbal en hadden het vertrouwen om de bal rond te spelen. We hadden ook kansen en we hebben niet opgegeven. Behalve de afwerking kan ik niet klagen. ‘

Christopher Buchtmann : “Ik ben gefrustreerd, een is punt te weinig. Uiteindelijk was het moeilijk tegen een compacte tegenstander, die steeds op zijn eigen helft speelt. De kansen waren er, maar we kunnen de bal niet erin krijgen. Op het einde van de dag missen we een hoop geluk. We nemen de positieve punten uit de wedstrijd. We speelden de nul en waren absoluut beter in de wedstrijd dan de vorige wedstrijden. ”

Robin Himmelmann : “De 0-0 is geen vis noch vlees. We kwamen heel goed in de wedstrijd en hadden goede kansen, maar Duisburg kreeg er steeds een been tussen. Ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de bal weer over de lijn gaat. ”

Gerrit Nauber (MSV Duisburg) : “Als je de wedstrijd en het spelverloop ziet, dan moet je tevreden zijn met de 0-0. Maar we hadden ook onze kansen om te scoren. Het zou mooi zijn als we onszelf belonen na de goede prestaties van de afgelopen weken eens echt belonen. ”

Bron: www.fcstpauli.com