Mannen FCSPKauczinski:”Een doelpunt ontbreekt voor een goed gevoel”

29 maart 2019by FCSP Belgium
pers-fcsp-msv-2018-2019

Na de doelpuntloos gelijkspel van onze Kiezkickers tegen de MSV Duisburg keken de twee hoofdtrainers Markus Kauczinski en Torsten Lieberknecht terug op de afgelopen 90 minuten. Terwijl MSV-trainer Lieberknecht blij was met de puntenwinst, beschreef Kauczinski het optreden van zijn team als een stap voorwaarts in het licht van de afgelopen nederlagen die ze eerder hadden opgelopen.

“We zaten vandaag meteen in de wedstrijd, waren goed gestart en hadden de eerste 15 minuten twee of drie goede kansen”, zei Markus Kauczinski, die eerst terugkeek op de sterke start van zijn team. De 49-jarige merkte echter op dat “Duisburg toen het iets betere van het spel had” en het spel in evenwicht kon brengen. “We speelden verschillende ballen – hoewel we goed uitzwaaiden – te vroeg en te snel vooruit en hebben ons zo de ruimtes ontnomen,” gaf Kauczinski als reden. Aan het einde van de eerste helft deed zijn team het weer beter.

“We hadden ook een goede controle in de tweede helft en herhaaldelijk periodes waarin we gevaarlijk waren”, zei de coach, die klaagde: “Maar we lieten een paar aanvallen op de vleugels liggen waar we dwingender hadden kunnen zijn en ons nog meer kansen hadden kunnen uitspelen. “Omdat de bal simpelweg niet in het net van Duisburg verdween speelde onze Kiezkickers 0-0 gelijk.

Hoewel de verhoopte thuisoverwinning  er niet kwam, was Kauczinski duidelijk: “Na de laatste twee optredens was het een stap voorwaarts. We hebben goed gevochten en gespeeld. Uit ons balbezit kunnen en moeten we meer kansen halen. Maar we hadden vandaag genoeg kansen om de wedstrijd te winnen. Uiteindelijk miste we het doelpunt om een ​​nog beter gevoel te krijgen. We moeten er nu mee leven, het als een opwaartse trend zien en doorgaan. ‘

MSV-coach Torsten Lieberknecht was blij met de puntoverwinning op Millerntor: “Voor ons gaat het om elk punt in een andere kant van de rangschikking en we behaalden hier vandaag één punt. Een zekere voldoening is er, omdat we wisten dat hier een intense wedstrijd zou zijn. Je moet de beginfase en de tweede helft overleven om iets mee te kunnen nemen. Er was ook de mogelijkheid om de punch in de ene of de andere situatie te zetten. Ik ben blij voor de jongens die opnieuw punten behaalden en ongeslagen bleven in de vierde wedstrijd op rij. Het is een punt waar we goed mee kunnen leven. “

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 32 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie