Mannen FCSPKauczinski:”Met positieve energie de wedstrijd ingaan”

28 maart 2019by FCSP Belgium
pre-fcsp-msv-2018-2019

Morgen spelen onze Kiezkickers hun laatste vrijdagavond thuiswedstrijd van het seizoen 2018/19 tegen MSV Duisburg. Tegen de al drie wedstrijden achter mekaar ongeslagen zebra’s verwacht onze hoofdcoach Markus Kauczinski een hardbevochten wedstrijd die dankzij de steun van de fans succesvol zal kunnen zijn.

Zoals gewoonlijk verstrekte onze hoofdcoach eerst informatie over de personeelssituatie. Tegen MSV Duisburg zijn buiten de lange-termijn afwezigen Philipp Ziereis en Henk Veerman (beide zware knieblessure), ook Jan-Philipp Kalla (bloeding in de kuit), Luca Zander (seizoen over na de schouder operatie) en Richard Neudecker (gekneusde voet) zijn er niet bij . Als kandidaat voor de vacante rechtsback positie noemde hij drie spelers: “Jeremy Dudziak heeft er al gespeeld, Florian Carstens en Yi-Young Park zijn ook kandidaten.” Kauczinski zal ‘s avonds met zijn staf bespreken wie vanaf het begin tegen MSV zal spelen.

Naast de vijf zekere uitvallers is ook de inzet van spits Dimitrios Diamantakos twijfelachtig. “Dimi heeft gisteren na de training iets gevoeld in de dij. Er moeten nog foto’s gemaakt worden om het uit te klaren. Maar ik ga er vanuit dat hij er niet bij is,” zei Kauczinski. Hij liet zich nog uit over de spelers met interland verplichtingen Justin Hoogma en Mats Møller Dæhli “Justin deed de eerste wedstrijd mee en de tweede niet, wat hem in een goede uitgangspositie heeft gebracht omdat hij speelminuten opdeed en ook dat hij hersteld is.” Mats speelde niet, maar trainde en bleef fit. “

Zonder de bovengenoemde uitvallers vangen onze Kiezkickers de thuiswedstrijd tegen MSV Duisburg aan. Twee weken hebben ze – dankzij de internationale pauze – de tijd gehad om de twee eerder geleden 0-4 nederlagen in de derby en tegen Sandhausen te verwerken. “We hebben intensief in deze twee weken gewerkt en we gaan de wedstrijd tegen Duisburg in met positieve energie. Die zullen we ook nodig hebben omdat MSV in de laatste 3 wedstrijden punten heeft gehaald” aldus Kauczinski, die eraan toevoegde: “We willen het goede spoor terug vinden en we zijn vastbesloten om de energie die we hebben opgebouwd in het veld te brengen. “

Met Duisburg krijgt FCSP een fysiek sterk elftal dat bestaat uit goede voetballers en is een team dat vecht om te overleven. Onze hoofdcoach benadrukte dat zijn team tegen de MSV over de strijd zijn spel zal moeten vinden. “Dat is de basis, maar we willen ook voetballend goed spelen. Ik verwacht een intense en hard bevochten wedstrijd. We zullen er alles voor doen. Wij willen met de steun van onze fans een goede wedstrijd spelen en de drie punten thuis houden”, aldus Kauczinski.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 37 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie