Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg

Op dinsdag 26 maart 2019(03.26.) startte om 9u00 de voorverkoop voor leden van de laatste drie thuiswedstrijden van het seizoen tegen Arminia Bielefeld (zondag 14 april 13u30), SSV Jahn Regensburg (zaterdag, 27 april 2019, 13u00) en de VfL Bochum (zondag 12 mei, 15u30 uur). De wedstrijd tegen Bochum is al uitverkocht. Voor de thuiswedstrijden tegen Bielefeld en Regensburg zijn er slechts enkele verspreide zitplaatsen in de hoofdtribune beschikbaar. De weinige overgebleven tickets worden morgen – woensdag 27 maart – om 09u00 samen met de staanplaatsen in de Zuid verkocht in het kaartencentrum.

Omwille van de grote vraag tijdens de voorverkoop aan leden vandaag voor de bovengenoemde wedstrijden, zullen er samen met de staanplaatsen in de Zuid maar enkele zitplaatsen morgen te koop zijn. Het kleine aantal nog beschikbare tickets kan vanaf 9 uur alleen bij het ticketcentrum worden gekocht. Per persoon kan maximaal één ticket voor een staanplaats of twee tickets voor de zitplaats worden gekocht. Een online verkoop of via de telefoon is er niet. 

De kaartjes voor de tribune in blok H1 kosten 33 euro (27,50 euro verlaagd), in blok H2 38 euro (verminderd met 32,50 euro). Er zullen geen kaarten meer zijn om tegen VfL Bochum te spelen, deze wedstrijd is volledig uitverkocht. Voor de wedstrijden tegen Arminia Bielefeld en Jahn Regensburg zijn er ook enkele  VIP-tickets  op het zuiden en op de tribune, die via de marketing kunnen worden besteld.

DE OFFICIËLE TWEEDE MARKT

FC St. Pauli biedt een veilig en betrouwbaar platform voor het kopen en verkopen van tickets met een secundaire marktoptie die is geïntegreerd in de online kaartwinkel . Tot een dag voor de wedstrijd, dat wil zeggen de 09.03., Kunnen fans nog steeds tickets kopen voor de derby op eerlijke en van club vastgestelde prijzen van andere fans, afhankelijk van beschikbaarheid. In het geval van een succesvolle doorverkoop ontvangt de verkoper precies de prijs die hij voor het ticket heeft betaald. Vanwege de toegenomen vraag naar de thuiswedstrijd tegen HSV zijn op dit moment alleen leden met een datum tot 31.12.2017 op de officiële secundaire ticketmarkt en kopen ze geen kaartjes voor de derby. Slechts één kaart per lid is toegestaan ​​voor deze game.

Een kleine tip: de ervaring heeft geleerd dat het aantal ticketaanbiedingen in de online ticketwinkel gestaag toeneemt van dag tot dag tot het spel voorbij is.

Belangrijk: pas na een succesvolle login is de game zichtbaar voor leden en tickets voor de game kunnen worden geboekt op basis van beschikbaarheid. Als je de game niet ziet na een login of als je problemen hebt met inloggen, neem dan contact op met FC St. Pauli Kartencenter.

CONTACT MET HET KAARTCENTRUM

Iedereen die tickets heeft gekocht via platforms zoals Viagogo of eBay Classifieds, kan op elk gewenst moment contact opnemen met het Ticket Center FC St. Pauli voor beoordeling.

We bieden ook verkopers van tickets om van tevoren contact met ons op te nemen om te anticiperen op de gevolgen van kaartverkoop.

Black market e-mailadres: kartenhandel@fcstpauli.com

Bron : www.fcstpauli.com