Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Andreas Rettig verlaat om persoonlijke redenen FCSP op 30 september 2019

Andreas Rettig gaat zijn functie als CEO bij FC St. Pauli – om persoonlijke redenen – met ingang van 30 september 2019 neerleggen, hij keert dan naar zijn heimat Keulen terug. De 55-jarige informeerde het bestuur over zijn beslissing en de privémotieven die tot deze beslissing hebben geleid. In de discussies over de best mogelijke koers voor beide partijen werd afgesproken dat Rettig aan het eind van het derde kwartaal van 2019 de club verlaat.

“De gesprekken over het vertrek van Andreas waren vriendelijk, respectvol en werden altijd gekenmerkt door een toekomst gerichte planning voor FC St. Pauli. In termen van integriteit en loyaliteit aan de club – eveneens zijn werk in het verleden gedurende bijna vier jaar – kunnen we alleen maar onze hoed afnemen. Bedankt, Andreas! We zullen jou missen met je professionele visie, zelfs al hebben we een vriendschappelijke adviseur bijgewonnen! “, aldus president Oke Göttlich.

“Het besluit om deze geweldige club te verlaten was ongelooflijk moeilijk voor mij, maar er zijn” 50 + 1 “persoonlijke redenen om deze stap te zetten. Ik wil de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen bedanken voor hun vertrouwen in alle opzichten, alsook de samenwerking tussen het personeel met wie ik in de afgelopen vier jaar veel dingen hebben kunnen doen bewegen en kunnen uitvoeren. Ik blijf tot 30 september aan boord en tot die tijd zal al mijn kracht in de verdere positieve ontwikkeling van de club zitten “, aldus Andreas Rettig.

“De tijd van het besluit valt in een situatie waarin de club solide geworden is, zowel economisch als sportief. Sinds zijn aanstelling staat deze vereniging voor een goede balans tussen sportieve ambities en winstgevendheid. Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen we informeren naar een opvolger voor Andreas Rettig “, legt Oke Göttlich de verdere gang van zaken uit.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters