Mannen FCSPAndreas Rettig verlaat om persoonlijke redenen FCSP op 30 september 2019

21 maart 2019by FCSP Belgium
rettig

Andreas Rettig gaat zijn functie als CEO bij FC St. Pauli – om persoonlijke redenen – met ingang van 30 september 2019 neerleggen, hij keert dan naar zijn heimat Keulen terug. De 55-jarige informeerde het bestuur over zijn beslissing en de privémotieven die tot deze beslissing hebben geleid. In de discussies over de best mogelijke koers voor beide partijen werd afgesproken dat Rettig aan het eind van het derde kwartaal van 2019 de club verlaat.

“De gesprekken over het vertrek van Andreas waren vriendelijk, respectvol en werden altijd gekenmerkt door een toekomst gerichte planning voor FC St. Pauli. In termen van integriteit en loyaliteit aan de club – eveneens zijn werk in het verleden gedurende bijna vier jaar – kunnen we alleen maar onze hoed afnemen. Bedankt, Andreas! We zullen jou missen met je professionele visie, zelfs al hebben we een vriendschappelijke adviseur bijgewonnen! “, aldus president Oke Göttlich.

“Het besluit om deze geweldige club te verlaten was ongelooflijk moeilijk voor mij, maar er zijn” 50 + 1 “persoonlijke redenen om deze stap te zetten. Ik wil de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen bedanken voor hun vertrouwen in alle opzichten, alsook de samenwerking tussen het personeel met wie ik in de afgelopen vier jaar veel dingen hebben kunnen doen bewegen en kunnen uitvoeren. Ik blijf tot 30 september aan boord en tot die tijd zal al mijn kracht in de verdere positieve ontwikkeling van de club zitten “, aldus Andreas Rettig.

“De tijd van het besluit valt in een situatie waarin de club solide geworden is, zowel economisch als sportief. Sinds zijn aanstelling staat deze vereniging voor een goede balans tussen sportieve ambities en winstgevendheid. Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen we informeren naar een opvolger voor Andreas Rettig “, legt Oke Göttlich de verdere gang van zaken uit.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie