OngecategoriseerdReacties na de wedstrijd tegen Sandhausen

16 maart 2019by FCSP Belgium
re-sp26-svs-fcsp

Na de 4-0 op SV Sandhausen waren we in de Mixed Zonee op zoek naar stemmen. Robin Himmelmann, Marvin Knoll en sportdirecteur Uwe Stöver namen in de analyse geen blad voor de mond.

Sportief directeur Uwe Stöver:  “Ik denk dat je hebt gemerkt dat het team nog steeds een rugzak droeg. De derby was een klap in het gezicht dat je eerst moet verwerken Het is onze taak om dit af te schudden en daar zijn we deze week niet in geslaagd. Het moet zo duidelijk gezegd: de rugzak werd steeds groter na de 1-0. Hier wordt niet schoon gepraat, wat we vandaag toonden was niet goed, we zullen het moeten wegwerken. We zitten in een moeilijke situatie,we moeten ons oprichten, dit wordt de opdracht tijdens de internationale pauze. Ik ben zeker dat we weer zullenopstaan. ”

Robin Himmelmann: “We wilden de afgelopen zondag doen vergeten, komen naar hier en krijgen opnieuw 4 doelpunten binnen. Bij het eerste doelpunten verhinderen we de voorzet niet, bij het  de tweede doelpunt halen we de counter er niet uit. En zoals we uit de kleedkamers na de pauze komen moeten we eens over spreken. De nederlaag is bitter voor ons allemaal, we moeten oppassen dat we de goede uitgangspositie waarvoor we gewerkt hebben niet weggooien. Nu staan we met 2 nederlagen en een 0-8 in zes dagen. We hebben geen argumenten meer, we moeten ons verzamelen in de internationale pauze en zien welke zeilen we uitzetten. ”

Marvin Knoll:“We krijgen veel te goedkoop doelpunten tegen. Bij het eerste doelpunt mag je Diekmeier niet zo lang laten lopen en laten voorzetten. In het centrum is er dan geen organisatie. Bij het tweede doelpunt hebben we een hoekschop en laten ons uit counteren. We hebben vandaag slecht verdedigd en het resultaat is volledig aan onszelf te wijten. Ik vind de juiste woorden niet. Als je zo verdedigd, moet je niet verbaasd zijn als je hier zo duidelijk verliest. ”

Andrew Wooten (SV Sandhausen): “We hadden vanaf het begin een goede grip op de game, we hadden veel kansen en we hebben er goed gebruik van gemaakt om 4-0 te maken, we weten wat we kunnen en moet nu verder doen. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 26 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie