Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Kauczinski:”Wij hebben de plicht een ander gezicht te tonen”

Voor onze Kiezkickers gaat het – op zaterdag 16 maart 2019 13u00 – bij SV Sandhausen voor de volgende drie punten in de 2. Bundesliga. Voorafgaand aan de laatste training en het vertrek keek hoofdtrainer Markus Kauczinski op vrijdagmorgen uit naar een zwaarbevochten wedstrijd. Op zo een wedstrijd heeft hij zijn team ingesteld, die moet na de derbynederlaag een “ander gezicht” laten zien.

Allereerst had Markus Kauczinski goed nieuws bij. “We hebben weer een vol huis”, zei hij, kijkend naar de personeelsbezetting. Dus is niet alleen de vorige week geschorste Ersin Zehir weer beschikbaar, maar ook Mats Møller Dæhli die de derby had gemist wegens maag-darm infectie. “Mats trainde de hele week, voelt zich goed en is klaar voor actie.” Buiten de langdurige geblesseerde Henk Veerman en Philipp Ziereis valt ook Jan-Philipp Kalla uit. “Schnecke heeft een bloeding in de kuit en is niet beschikbaar. Voor hem zal Luca Zander spelen, “onthulde de 49-jarige.

Met Johannes Flum en Jeremy Dudziak – beide waren vier weken out met een blessure en waren een paar dagen voor de derby teruggekeerd – heeft onze hoofdcoach twee andere alternatieven beschikbaar. “Beide zijn een week verder, en dus kandidaten waarover ik kan nadenken,” aldus Kauczinski die Kevin Lankford geprees: “Hij heeft altijd goed getraind. Kevin zal in Sandhausen er bij zijn omdat hij het verdient. ”

De afgelopen dagen heeft Kauczinski zeer gefocust zijn jongens op de 17e in de rangschikking voorbereid. “We spraken kort over de Derby, maar richtten ons snel op Sandhausen. Het is belangrijk voor ons om ons zelf terug te vinden in Sandhausen. We hebben de plicht om een ​​goede wedstrijd te spelen en een ander gezicht te tonen. Daarvoor zullen we alles voor doen “, zei Kauczinski en voegde eraan toe:” Sandhausen zit midden in de degradatiegevecht. We weten dat het een hard bevochten wedstrijd zal zijn. Het gaat veel om de tweede bal gaan en over het verdedigen van lange ballen. Er zal veel minder spelopbouw zijn en er zal meer gevochten op de kleine ruimtes. ”

Bron: www.fcstpauli.com