Mannen FCSPKauczinski:” De wetenschap de mensen teleurgesteld te hebben doet pijn”

11 maart 2019by FCSP Belgium
pre_scp-fcsp

De dag na de duidelijke derby-nederlaag analyseerde hoofdcoach Markus Kauczinski tijdens een persconferentie de redenen voor de 0-4-uitslag op Millerntor .

“Nederlagen doen altijd pijn, het is altijd een shitgevoel,” zei Kauczinski, en onthulde zijn gevoelens op deze maandagochtend. “De wetenschap de mensen teleurgesteld te hebben doet nog meer pijn,” zei de hoofdcoach, voordat hij zich ging bezighouden met de inhoudelijke verwerking van het wedstrijd.

Op tactisch gebied vond Markus de nederlaag niet op te lossen: “Gezien de spelers die geblesseerd waren of nog niet ver genoeg terug waren, had ik niet veel mogelijkheden, we hebben alleen dieper verdedigd en geprobeerd te counteren. Daarbij hebben we veel ballen verloren, Wij hebben dan hoger druk gezet en zijn uitgespeeld. ” Dus hij ziet geen eenvoudige oplossing die tot succes zou hebben geleid.

“We hebben een aantal fasen gehad die goed waren, we hadden een paar aanvallen waarbij de voorzet niet uitkwam. Er waren benaderingen die goed waren, maar over het algemeen hadden we te weinig toegang, waren we niet goed genoeg in alle aspecten “, Kauczinski trok een heel negatieve conclusie. Of de derbysfeer verlammend effect had op zijn team, kon de coach niet overtuigen: “Tot nu toe ben ik niet in gesprek geweest met de jongens om dit allemaal te doorgronden.”

Kauczinski zag andere redenen voor de nederlaag: H$V heeft goed gebruik gemaakt van de ruimte en zijn team had te weinig druk gezet.” Je moet eerst sterker op de bal zijn. Dat zorgt voor ontlasting en zo kan je je eigen spel spelen. Het belangrijkste punt is dat we ons eigen spel zelden gevonden, en de ballen te snel weg gaven, “zei de 49-jarige. Als de tegenstander dan nog  goede voetballers in zijn rangen heeft,dan ren je er gewoon vaak achter de bal”. De H$V heeft de perfecte wedstrijd gespeeld”.

Nu is het belangrijk om jezelf in vraag te stellen met het oog op de rest van het seizoen. “We moeten duidelijk zeggen dat het niet goed genoeg was, je kunt ook verliezen, maar de manier waarop was niet goed,” zei Kauczinski. Nu moet het team de volgende taak aanpakken en vechten voor wat het waard is.

In volle lengte is er ook de persconferentie op FC St. Pauli TV !

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 42 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie