Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Ryo Miyiachi verlengt tot 2021 bij FCSP !

5 maart 2019by FCSP Belgium
miyaichi

De ploegplannen voor het nieuwe seizoen bij FC St. Pauli nemen steeds meer concrete vormen aan. Sportdirecteur Uwe Stöver en Ryo Miyaichi kwamen tot een nieuwe overeenkomst tot 30 juni 2021. Ryo Miyaichi kwam over van Arsenal in 2015 naar FCSP. Vanwege enkele ernstige knieletsels voltooide de 26-jarige tot nu toe voor de Kiezkicker 38 2e Bundesliga wedstrijden (5 doelpunten) en twee wedstrijden in de DFB Cup.

“Ryo heeft bij ons 2 zware tijden meegemaakt daar hebben we steeds duidelijk gemaakt dat we achter hem staan. Zijn contractverlenging is voor mij ook een verbintenis van Ryo met de club. Dat waarderen we echt. Ryo is een heel fijne kerel, qua karakter absoluut perfect, en sportief zien we na zijn blessure steeds potentieel. We zullen hem ondersteunen bij het bereiken hiervan “, legt sportdirecteur Uwe Stöver uit.

Markus Kauczinski is blij dat de vleugelspeler speler blijft deel uitmaken van het team, “Ryo is een voetballende sterk en zeer snelle offensief man, die te wegens zijn snelheid erg moeilijk om af te stoppen. Dit seizoen heeft hij ook laten zien dat hij kansen kan creëren en ook met het hoofd kan scoren. Hij is een absoluut positieve vent en past perfect in het team. “

In de vier seizoenen bij FC St. Pauli is de club Ryo Miyaichi in zijn hart gegroeid, dus is hij erg blij om voor het bruin-wit te kunnen blijven spelen. “Voor mij was het duidelijk vanaf het eerste moment dat ik hier zou verlengen. De club bleef in een erg moeilijke fase steeds achter me. Ik heb veel te danken aan de club, de fans en de verantwoordelijken voor deze ondersteuning. Hamburg en St. Pauli zijn mijn tweede thuis geworden. Mijn familie en ik houden van deze stad en de club. Ik probeer deze club het vertrouwen terug te betalen. Waar onze weg ook naartoe gaat, ik zal altijd alles geven voor St. Pauli. “

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 55 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie