Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019FCSP gaat verder zonder Dudziak en Neudecker

5 maart 2019by FCSP Belgium
dudziak

Nadat FCSP onlangs de contracten verlengden van vijf Kiezkickers – Robin Himmelmann, Christopher Avevor, Philipp Ziereis, Daniel Buballa en Ryo Miyaichi  – is het duidelijk dat FC St. Pauli volgend seizoen verder doet zonder Jeremy Dudziak en Richard Neudecker.

Sportdirecteur Uwe Stöver had sinds oktober vorig jaar contact met de spelers en hun makelaars. “We onderhandelden met beide spelers en hun makelaars over een langere periode en deden hen verschillende aanbiedingen. Onlangs hebben we een deadline vastgelegd voor een finale beslissing, zodat we kunnen verder bouwen aan ons elftal, “legde de sportdirecteur uit. ”
Het resultaat was dat beide spelers onze finale aanbieding niet accepteerden en dat we geen overeenstemming hebben kunnen bereiken.
Dat spijt ons, maar ik ben er zeker van dat beiden tot de laatste dag alles zullen geven voor onze FC St. Pauli “, besluit Stöver.

Jeremy Dudziak kwam van Borussia Dortmund in 2015 en speelde 88 competitieve wedstrijden (4 goals) voor onze Kiezkickers.
Richard Neudecker verhuisde in 2016 van 1860 München naar Millerntor en heeft sindsdien 43 wedstrijden gespeeld voor de profs van FC St. Pauli, waarin hij zeven goals scoorde.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 39 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie