Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Daniel Buballa blijft nog minimum twee jaar bij FCSP!

Sinds het begin van het seizoen 2014/15 behoort Daniel Buballa tot het profs van onze Kiezkickers. Vanaf vandaag is het duidelijk dat de linksachter zijn toekomst ziet bij onze Brown-White. Onze 28-jarige verdediger bereikte een akkoord met sportief directeur Uwe Stöver met een verlenging van zijn contract bij FC St. Pauli tot en met 30 juni 2021. Daniel Buballa kwam van de voormalige divisie rivaal VfR Aalen naar Millerntor 2014/15 en speelde sindsdien 134 wedstrijden in de 2e Bundesliga (één doelpunt) en 5 wedstrijden in de DFB Cup.

Reacties voor contractvernieuwing:

Sportdirecteur Uwe Stöver : “Daniel heeft in zijn tijd bij FC St. Pauli altijd de overhand gehad op zijn concurrenten aan de linkerkant en heeft zich tot vaste speler ontpopt. Dus het was onze ambitie om hem te houden. We zijn blij dat onze weg verder gaat. ”

Hoofdcoach Markus Kauczinski : “Daniel is een op en top professional die altijd voorop gaat met zijn onvermoeibare inzet en dus reeds een lange tijd is een belangrijk onderdeel van het team. Zelfs in de kleedkamer neemt hij veel verantwoordelijkheid en dient hij voor de jonge spelers als een rolmodel. Ik ben blij dat hij bij ons blijft. ”

Daniel Buballa : “De beslissing om mijn contract te verlengen was eenvoudig. Ik voel me heel goed in de club, in de omgeving en in het team en kijk uit naar nog twee jaar FC St. Pauli. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters