Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties:”Iedereen vocht voor iedereen”

Na het geweldig voor gevochten 0-1-succes op SC Paderborn vonden we alleen gelukkige Kiezkickers in de gemengde zone. We hebben hier hun reacties voor jullie.

Robin Himmelmann : “Ik ben helemaal blij en tevreden. Het was hard werken.We moesten het sterke Paderborn op afstand houden en op een paar situaties na deden we het ook goed, maar het was ook duidelijk dat Paderborn kansen kan creëren. Dat de bal tegen de lat gaat heeft ook te maken met onze harde arbeid over de 90 minuten. Nu is het tijd om te recupereren en dan staat ons een geweldige week te wachten met een geweldige wedstrijd op zondag. “

Marvin Knoll : “We hadden duidelijke kansen, gelukkig is er één van ingegaan. In balbezit waren we vandaag beter dan in de weken ervoor, we verdedigden ook goed en waren behoorlijk aan het bijten. Ons passenspel was ook goed. Bij zo’n wedstrijd kan een standaard situatie beslissend zijn. Alex doet me een beetje denken aan Roy Makaay uit de Bayern tijd, die was tijdens de wedstrijd ook niet te veel te zien, maar stond steeds op het scorebord. “

Alex Meier : “Het was een geweldige vrije trap van Knolli, ik heb er mijn kop ertegen gezet en de bal zat erin. We hadden vandaag de betere kansen en verdienden het om te winnen, iedereen vecht voor iedereen hier, dat is ons recept voor succes. Nu gaan we herstellen en bereiden ons in alle rust voor op de komende wedstrijd. “

Christopher Avevor : “Het was een heel, heel intens wedstrijd met veel kansen aan beide kanten, we wisten dat Paderborn aanvallend sterk zou zijn, maar we zijn er steeds in geslaagd om ons tegen hun te weren. Dat ze kansen gingen afdwingen stond vast. Aan de andere kant hadden we ook een paar goede kansen, en toen maakte Alex de Lucky Punch nadat Ryo de boventoon voerde en een vrije trap kreeg. Verdedigend hadden we het nodige geluk in de laatste minuten. Iedereen heeft zich in onder tal opgeofferd en men kan niet zeggen dat de drie punten hier onverdiend zijn. “

Mats Møller Dæhli: “De verdediging en Robin waren vandaag super. We hebben een zeer goede uitwedstrijd gespeeld. Misschien zou een gelijkspel ok zijn geweest, maar we hadden ook door Alex veel kansen en hebben echt goed verdedigd. De drie punten zijn mijn beste verjaardagscadeau. Het is gewoon heel leuk om te spelen in dit team, vandaag waren we geduldig en hadden meer doelpunten kunnen maken. Daarnaast waren we stevig en agressief in de duels. “

Jan-Philipp Kalla: “Ik zit helemaal stuk, het was een moeilijke wedstrijd, iedereen heeft alles gegeven en uiteindelijk waren we de gelukkige, maar welverdiende winnaar, we gingen de duels aan en wonnen de meeste, dat was althans mijn indruk. Nu rijden we naar huis met drie punten in onze bagage. “

Ersin Zehir : “Er waren veel kansen aan beide kanten in de wedstrijd en op het einde scoorden we het doelpunt en wonnen, dus ik ben dolblij met de winst maar bijt in  … dat ik de derby mis Maar ik weet zeker dat de jongens de wedstrijd zonder mij ook kunnen winnen. ‘