Mannen FCSPKauczinski:”Dit is een enorme boost met de derby voor de deur”

2 maart 2019by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-14

Na de overwinning in Paderborn was Markus Kauczinski op de persconferentie na de wedstrijd, niet alleen blij met het eindresultaat, maar ook met de prestaties van zijn team zeer tevreden.

“Het was een zeer intense spel. Paderborn had direct een goede kans dat door Robin werd verijdeld. De eerste helft ging duidelijk naar Paderborn, zelfs als we een doelpunt maakte dat niet heeft geteld. De beslissing was controversiël. In de tweede helft, was het een open wedstrijd, beide ploegen hadden vier grote kansen. Alex Meier had er twee, die hij normaal niet mist. Aan de andere kant heeft Robin sterk gekeept. Alex nam toen wel zijn kans. In de minderheid hebben we gepassioneerde verdedigd en zijn daar zeer tevreden over. Dit is een enorme boost met de derby voor de deur. Nu zal de stad een week lang onder spanning staan. Wij komen met zes punten uit hun laatste twee wedstrijden naar de derby, we kijken uit naar de wedstrijd voor een uitverkocht huis. ”
Maar ook voor de coach van de tegenstander toonde onze coach zijn respect: “Ze hebben ons tot uiterste gedreven en speelden een goede wedstrijd, we hebben het niet als geschenk gekregen. Ons team heeft zich in de wedstrijd geknokt en het team heeft gedurende de wedstrijd zijn spel gevonden. Ik ben blij met de prestatie. “

Zijn tegenhanger Steffen Baumgart deelde de analyse, zag een ​​goede match van zijn elftal, maar natuurlijk was hij niet tevreden met het resultaat: “Met de kracht, met de manier waarop we naar voren hebben gespeeld, kun je tevreden zijn over de eerste helft. We hebben duidelijke kansen gemist, dus we hielden we FC St. Pauli in de wedstrijd en gaven ze de kans om uit weinig veel te maken. De tweede helft was meer in balans, we moeten dat accepteren. Er was niets mis met de prestaties en passie van mijn team. We hebben dit seizoen voor de tweede keer verloren van St. Pauli, dus veel zullen ze niet verkeerd hebben gedaan. “

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie