Mannen FCSPKauczinski:”We moeten voor en van achter compact staan”

1 maart 2019by FCSP Belgium
pre_scp-fcsp

Eén dag voor de uitwedstrijd van onze Kiezkickers tegen SC Paderborn 07 – 2 maart 2019 13u00 –  gaf coach Markus Kauczinski op de persconferentie zijn mening over het personeelssituatie, de kracht van de komende tegenstander en zijn verwachtingen voor de wedstrijd.

Onze hoofdcoach keek eerst naar de personeelssituatie. Naast de bekende gebleseerden (Henk Veerman, Philip Ziereis, Johannes Flum en Jeremy Dudziak) komt de wedstrijd ook voor Dimitrios Diamantakos te vroeg. “Hij heeft getraind, maar ik denk dat die paar trainingen die hij na zijn blessure kon meedoen waarschijnlijk niet genoeg zijn,” zei Markus Kauczinski. Bovendien moest de hoofdcoach aankondigen dat Luca Zander zaterdag ook niet erbij zal zijn. “Luca heeft spierproblemen, de schade is niet zo erg, maar voor de wedstrijd tegen Paderborn heeft het geen zin om hem in de ploeg te nemen.” Als vervanger haalde onze coach aan: “Als vervanger voor hem staan Flo Carstens, Jan-Philipp Kalla en Yijong Park klaar als vervanger.
Omwille van de 5e gele kaart is Buchtmann geelgeschorst en niet beschikbaar.

Ondanks de uitvallen zijn de verwachtingen voor het uitwedstrijd in Paderborn bij Kauczinski groot. Beide teams behoren momenteel tot de leidende groep met 4e (FCSP) en 7e (SCP) plaats in de rangschikking. “We staan ​​tien speeldagen voor het einde met 40 punten, Paderborn met 38. Het kan niet leuker zijn om naar daar te rijden en vrij te spelen,” zei de hoofdtrainer. De 49-jarige sprak met betrekking tot de aankomende tegenstander. “We weten dat Paderborn een goede tegenstander is , en natuurlijk zeer sterk thuis speelt. Daarom geldt het voor ons om daar te beginnen waar we gebleven zijn Ingolstadt – Met een compacte, agressieve stijl van spelen”

Als promovendus heeft SC Paderborn in het huidige seizoen in euforie geleefd en heeft met 54 doelpunten de tweede sterkste offensief na 1 FC Köln. “De SC Paderborn is een goed geolied team. Je kunt zien dat ze een gemeenschappelijk kader hebben waar ze op gebouwd hebben. Vooral spelers als Michel en Tekpetey zijn zeer snel. Maar ook met Zolinski op het middenveld moeten we voorzichtig zijn,” zei Kauczinski en verried de ingrediënten voor een geslaagde punten recept: “We moeten vol energie in het duel gaan en in de duels present zijn. Daar speelt het tachtisch niet de hoofdrol. Of we nu spelen met drie, vier of vijf verdedigers, speelt in dit geval geen rol speelt. We moeten duidelijk stellen dat elk duel beslissend kan zijn en wevan voor en van achter compact moeten staan,”legde hij uit.

De Boys in Brown weten alles van de tegenstander en nemen een duidelijk doel mee wanneer ze vanavond hun reis naar Paderborn beginnen. “We gaan naar Paderborn en we bereiden ons voor op een intense wedstrijd op gelijke hoogte, maar we gaan erheen om iets te halen!”, vatte de 49-jarige het plan voor de wedstrijd samen.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 3 minuten

Better then all sitcoms together 😂😂😂

@FCSP_Belgium - 2 uur

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie