Mannen FCSPZiereis:” Veel in reha, maar alles loopt volgens plan”

28 februari 2019by FCSP Belgium
ziereis3

Nadat hij zijn contract met FC St. Pauli – op woensdag 27 februari 2019 – vroegtijdig met drie jaar verlengde, werkte Philipp Ziereis verder aan zijn comeback na zijn ernstige knieblessure. Daarbij helpen ook speciale trainingsgewichten.

Samen met sporttrainer Christoph Hainc traint onze nummer vier momenteel individueel in de krachthonk van de Kiezkickers. “Je ziet elke dag vooruitgang bij Zier, hij werkt heel hard en hij is gemotiveerd om zo snel mogelijk terug op het veld te staan”, zegt Hainc tevreden met de trainingsprestaties van de verdediger. Ook Philipp Ziereis maakt zelf een gelukkige indruk: “Ik voel me heel goed, ik zit veel in de revalidatieruimte, maar alles verloopt volgens plan.”

Onderdeel van dit plan zijn ook speciale halters, die sinds kort voor onze Boys in Brown voor de krachttraining beschikbaar zijn. De trainer legt uit: “De trainingsgewichten van YAB helpen ons veel in het trainingsproces, omdat ze door hun veelzijdigheid verschillen van normale halters, zodat we in drie verschillende gewichtsniveaus kunnen werken met slechts één trainingsgewicht, afhankelijk van de gewichtspositie.” Deze gewichten spelen ook een rol op de weg naar de comeback van onze centrale verdediger: “De YAB trainingsgewichten zijn ook geschikt voor benen en voeten vanwege hun ergonomische vorm, omdat ze er rechtstreeks aan kunnen worden vastgemaakt. opdat we zo geleidelijk de krachten in de onderste ledematen kunnen opbouwen, ”

En wat zijn de volgende stappen voor de 25-jarige? “Ik ben hier nu nog twee weken en dan gaat het vier weken naar Regensburg, dus als ik terug kom, drie maanden nadat de blessure voorbij is, kan ik hopelijk weer gaan rennen, en dan moet je stap voor stap gaan kijk hoe het gaat en hoe de knie reageert, maar ik hoop dat ik weer kan meedoen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen “, aldus Zier positief over de toekomst.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto : Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 31 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie