Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Oh Yeah Baby, ook Christopher Avevor tekent bij tot 2023!!!

28 februari 2019by FCSP Belgium
avevor3

Sportdirecteur Uwe Stöver heeft opnieuw een belangrijke speler langer vastgelegd aan onze FC St. Pauli, onze centrale verdediger Christopher Avevor verlengde zijn contract dat op het einde van dit seizoen afliep tot 30 juni 2023.

“Dit is een toezegging van Jackson en tegelijkertijd een duidelijk teken van ons dat we op lange termijn willen samenwerken. We hebben de ontwikkeling van Jackson zeer positief beoordeeld en zien hem als een belangrijke factor in onze defensie “, zei sportdirecteur Uwe Stöver.

Voor Markus Kauczinski is het langere verblijf van de centrale verdediger een belangrijk bouwsteen van de ploeg. “Hij wordt gekenmerkt door zijn robuustheid, zijn snelheid en zijn kopspel en duelkracht. Jackson loopt op het veld steeds voorop in de strijd en is een speler waarop de anderen zich kunnen oriënteren, “zei de hoofdtrainer.

Christopher Avevor is blij om het pad met onze Kiezkickers verder voort te zetten, “Ik ben blij om een lange-termijn contract bij FC St. Pauli te hebben getekend en ik ben zeer dankbaar voor het vertrouwen dat de club heeft in mijn persoon. Ik ben blij met de ontwikkeling van het team en dat ik nog steeds een deel van het geheel kan blijven. “

Tijdens zijn verblijf bij FC St. Pauli (seizoen 2012/13 en sinds 2016) speelde Christopher Avevor 93 competitiewedstrijden waarin hij 3 doelpunten scoorde.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 43 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie