Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Oh Yeah Baby, ook Christopher Avevor tekent bij tot 2023!!!

Sportdirecteur Uwe Stöver heeft opnieuw een belangrijke speler langer vastgelegd aan onze FC St. Pauli, onze centrale verdediger Christopher Avevor verlengde zijn contract dat op het einde van dit seizoen afliep tot 30 juni 2023.

“Dit is een toezegging van Jackson en tegelijkertijd een duidelijk teken van ons dat we op lange termijn willen samenwerken. We hebben de ontwikkeling van Jackson zeer positief beoordeeld en zien hem als een belangrijke factor in onze defensie “, zei sportdirecteur Uwe Stöver.

Voor Markus Kauczinski is het langere verblijf van de centrale verdediger een belangrijk bouwsteen van de ploeg. “Hij wordt gekenmerkt door zijn robuustheid, zijn snelheid en zijn kopspel en duelkracht. Jackson loopt op het veld steeds voorop in de strijd en is een speler waarop de anderen zich kunnen oriënteren, “zei de hoofdtrainer.

Christopher Avevor is blij om het pad met onze Kiezkickers verder voort te zetten, “Ik ben blij om een lange-termijn contract bij FC St. Pauli te hebben getekend en ik ben zeer dankbaar voor het vertrouwen dat de club heeft in mijn persoon. Ik ben blij met de ontwikkeling van het team en dat ik nog steeds een deel van het geheel kan blijven. “

Tijdens zijn verblijf bij FC St. Pauli (seizoen 2012/13 en sinds 2016) speelde Christopher Avevor 93 competitiewedstrijden waarin hij 3 doelpunten scoorde.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters