Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Ziereis tot 2022 bij FC St. Pauli

Hij is één van de pechvogels bij FC St. Pauli: Philipp Ziereis raakte geblesseerd op het Spaanse trainingskamp en mist de bruin-witte ballen tot het einde van het seizoen. Sportdirecteur Uwe Stöver kwam met de centrale verdediger – wiens contract in de zomer afliep – tot een contractverlenging tot 30 juni 2022.

“Het was ons duidelijk dat we Philipp niet zouden laten vallen na zijn ernstige knieblessure. We zijn ervan overtuigd dat Philip zijn kracht zal herwinnen. Daarom hebben we het contract met hem verlengd met drie jaar, “legt sportdirecteur Uwe Stöver uit.

Coach Markus Kauczinski reageerde ook op de verdediger: “Philipp had een hoge prestatie curve voor zijn blessure, hij heeft groot potentieel en we zullen er alles aan doen om hem zo snel mogelijk terug bij het team te krijgen.”

Philipp Ziereis is tevreden met het vertrouwen dat in hem is gesteld: “Ik kijk uit naar de komende drie jaar en zal mijn uiterste best doen om zo snel mogelijk terug te komen en mijn steentje bij te dragen aan het succes.”

De verdediger is sinds 2013 bij de Brown-White, voltooide in deze tijd 100 competitieve wedstrijden voor de Kiezkicker (95 2e divisie, 5 Cup) en scoorde één doelpunt.

Bron: www.fcstpauli.com

Foto: Witters