Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Himmelmann minstens tot 2021 bij FC St. Pauli

De plannen voor het komende nieuwe seizoen draaien op volle toeren bij FC St. Pauli. Sportdirecteur Uwe Stöver is met de eerste vaste waarde tot een verlenging van zijn contract overeengekomen. Doelman Robin Himmelmann blijft trouw aan FCSP en tekende een nieuw contract tot 30 juni 2021. De 30-jarige voltooide sinds de zomer 2012 129 competitieve wedstrijden voor onze Kiezkickers en hield daarbij 40 keer de nul.

“Robin is voor ons team op en naast het veld een belangrijke figuur, niet voor niets heeft hij een plaats in de spelersraad. Hij is in de zomer zeven jaar bij FC St. Pauli en heeft steeds zijn kunnen getoond met goede prestaties. Hij weet wat hij aan onze club heeft en wij weten wat we aan hem hebben, daarom zijn we blij dat Robin de komende jaren bij ons blijft “, aldus sportief directeur Uwe Stöver.

Markus Kauczinski is ook blij met het langere verblijf van onze vaste waarde in het doel. “Robin speelt een heel goed seizoen en heeft zijn doelman kwaliteiten nog verder verbeterd. Hij is een van de beste keepers van de 2e Bundesliga en ik ben blij dat ons gemeenschappelijke pad verder gaat. ”

Doelman Robin Himmelmann kijkt vol dadendrang naar de toekomst: “Ik koos FC St. Pauli voor mijn achtste en negende jaar omdat ik van deze club, de omgeving, de fans en de spirit ben gaan houden. We hebben veel gemeen en ik kijk er naar uit om mee vorming te geven aan de ontwikkeling van de club. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters