Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

Reacties na de wedstrijd tegen FC Ingolstadt

Na de belangrijke 1-0 overwinning in de thuiswedstrijd tegen FC Ingolstadt stonden we voor u klaar in de Mix-Zone. Daar waren onze Kiezkickers blij met de zwaarbevochten drie punten en het feit dat ze zich niet lieten doen na de vorige twee nederlagen.

Uwe Stöver: “Natuurlijk doet deze overwinning goed. We wilden een goede wedstrijd spelen en elkaar ondersteunen op alle posities. Daar zijn we heel goed in geslaagd. De tegenstander had niet zoveel acties waarbij we de adem moesten inhouden. Wanneer de kansen komen, moet je er zijn – en dat waren we. ”

Christopher Avevor: “Dat was een intens en erg rommelig wedstrijd. We hadden een beetje tijd nodig om in de wedstrijd te komen. Maar het belangrijkste was dat de nul hielden en echt niet veel weggaven. De belangrijkste focus stond vandaag duidelijk op verdedigen. Ik ben zo blij dat we het zo goed hebben gedaan als team. Maar elke overweging om op te kijken na een gewonnen wedstrijd naar de rangschikking is totale onzin. We moeten naar de volgende games kijken dat we weer constant zijn en goede prestatie blijven leveren over een langere periode. ”

Mats Moller Dæhli: “Dat is de tweede Liga, we hebben alles gegeven en uiteindelijk hebben we gewonnen. Dat het vandaag geen voetbal traktatie was, maakt mij nu niet veel uit. ‘

Alex Meier: “Ingolstadt had meer van het spel in de eerste helft, maar we hebben ons in de wedstrijd gestreden. Als je twee wedstrijden niet hebt gewonnen, moet je het gevecht overwinnen. Ik denk dat we het vandaag behoorlijk goed gedaan hebben en dat we in de tweede helft meer offensiever speelde en uiteindelijk ook de betere kansen hadden om te scoren. De overwinning is terecht omwille van de tweede helft. ”

Christopher Buchtmann: “Uiteindelijk waren we er terug. Als we de bal van voor hebben, kunnen we ook goed spelen. We willen van boven erbij blijven, onszelf vast bijten. En zelfs als we twee nederlagen hebben, laten we het ons niet doen. Bij ons was het vuur echt erin, we waren opnieuw agressief, hebben ook een paar gele kaarten gekregen. De tweede Bundesliga gaat over vechten. En als je goed speelt dan voetbal, dan ben je er ook bij. Ook al kan de laatste pas beter. Ik ben blij dat we hebben gewonnen en dat we ook weer de nul hebben gespeeld. ”

Justin Hoogma: “We deden het goed op onze eigen helft. Misschien laten we hun een beetje te veel spelen. Maar ze zijn niet gevaarlijk geworden. In de tweede helft waren we beter aan de bal, maken de 1-0 en staan daarna goed, zelfs als we een of twee opties hebben toegestaan. De interactie met Jackson was goed. Hij is een een-op-een machine die bruut goed verdedigt. Dat ging goed. ”

Mergim Mavraj: “Onze eerste helft was erg goed. Maar we hebben onszelf niet beloond omdat we niet genoeg op doel hebben geschoten. Bij de tweede helft zijn we niet goed uit de kleedkamers gekomen. We blijven positief en zullen onze kop niet in het zand steken omwille van dit resultaat. ”

Philipp Tschauner: “We waren in één situatie onoplettend. Dat is de kwaliteit van Alex Meier om uit die situatie een doelpunt te scoren. Ons heeft het vandaag een paar keer aan doorzetting ontbroken en helaas hebben we de beslissende fase toegestaan. ”

Bron: www.fcstpauli.com