Mannen FCSPKauczinski:”Dat was een gepassioneerde wedstrijd met veel duels en hartstocht”

23 februari 2019by FCSP Belgium
pers-fcsp-fci-sp23-2018-2019

Na de 1-0 thuisoverwinning van onze Kiezkicker tegen FC Ingolstadt gaven beide coachen Markus Kauczinski en FCI coach Jens Keller hun mening over de afgelopen wedstrijd.

De jongens in Brown waren naar de mening van Markus Kauczinski in de eerste helft tegen FC Ingolstadt herhaaldelijk onzeker. “In de eerste paar minuten zaten we goed in de wedstrijd: we verdedigden goed en we wonnen veel duels – maar dit raakten we weer snel kwijt.” En zo nam Ingolstadt het spel over. Je hebt gemerkt hoe dit de jongens onzeker maakte. ”

De hoofdtrainer was meer tevreden met het einde van de eerste helft. “Daar deden we het beter, waren beter aan de bal en waren meer in beweging. In de tweede helft hebben we goed voetbal gespeeld. We hebben niet alleen gevochten maar ook vooruit bewogen en niet veel toelaten. Hoewel we met een aantal kritieke situaties te maken kregen hebben we een gepassioneerde wedstrijd gespeeld met veel duels en hartstocht” prees de coach. “Dat geeft ons het zelfvertrouwen voor de komende wedstrijden en we kijken erg uit naar de volgende opdrachten die op ons wachten.”

De teleurstelling woog aan de kant van Schanzer, de FCI had tenslotte geen opening in de wedstrijd gevonden. “Ik zag een team dat dapper was en het spel domineerde. Ook al waren er geen concrete mogelijkheden, hebben we ervoor gezorgd dat FC St. Pauli nauwelijks uit zijn eigen helft kwam.” aldus Jens Keller. De ontevredenheid had zijn hoogtepunt in de ontwikkeling van het tegendoelpunt. “We krijgen een doelpunt tegen dat nooit mag vallen. En dit omdat we stonden te slapen. Daarna kunnen we geen druk meer maken en gaan met deze nederlaag naar huis door nalatigheid. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie