Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Kauczinski:”Dat was een gepassioneerde wedstrijd met veel duels en hartstocht”

Na de 1-0 thuisoverwinning van onze Kiezkicker tegen FC Ingolstadt gaven beide coachen Markus Kauczinski en FCI coach Jens Keller hun mening over de afgelopen wedstrijd.

De jongens in Brown waren naar de mening van Markus Kauczinski in de eerste helft tegen FC Ingolstadt herhaaldelijk onzeker. “In de eerste paar minuten zaten we goed in de wedstrijd: we verdedigden goed en we wonnen veel duels – maar dit raakten we weer snel kwijt.” En zo nam Ingolstadt het spel over. Je hebt gemerkt hoe dit de jongens onzeker maakte. ”

De hoofdtrainer was meer tevreden met het einde van de eerste helft. “Daar deden we het beter, waren beter aan de bal en waren meer in beweging. In de tweede helft hebben we goed voetbal gespeeld. We hebben niet alleen gevochten maar ook vooruit bewogen en niet veel toelaten. Hoewel we met een aantal kritieke situaties te maken kregen hebben we een gepassioneerde wedstrijd gespeeld met veel duels en hartstocht” prees de coach. “Dat geeft ons het zelfvertrouwen voor de komende wedstrijden en we kijken erg uit naar de volgende opdrachten die op ons wachten.”

De teleurstelling woog aan de kant van Schanzer, de FCI had tenslotte geen opening in de wedstrijd gevonden. “Ik zag een team dat dapper was en het spel domineerde. Ook al waren er geen concrete mogelijkheden, hebben we ervoor gezorgd dat FC St. Pauli nauwelijks uit zijn eigen helft kwam.” aldus Jens Keller. De ontevredenheid had zijn hoogtepunt in de ontwikkeling van het tegendoelpunt. “We krijgen een doelpunt tegen dat nooit mag vallen. En dit omdat we stonden te slapen. Daarna kunnen we geen druk meer maken en gaan met deze nederlaag naar huis door nalatigheid. ”

Bron: www.fcstpauli.com