Mannen FCSPFCSP wil de ommekeer tewerkstellingen

22 februari 2019by FCSP Belgium
sp23-fcsp-ingolstadt-2018-2019

Slechts een week na de thuiswedstrijd tegen Erzgebirge Aue, rolt de bal opnieuw op Millerntor. Op zaterdag 23 februari 13u00 ontvangen onze Kiezkickers de FC Ingolstadt. Net zoals in de heenronde wil onze FC St Pauli tegen FCI – dat tijdens de winterstop versterkt werd en in 2019 3 overwinningen op vier haalde – er op het cruciale moment staan, om zo het veld weer zegevierend te verlaten en de ommekeer tewerkstellingen.

81 minuten en 17 seconden waren er in de wedstrijd – in de heenronde – in Ingolstadt gespeeld, als invaller Ersin Zehir op eigen helft aan de bal kwam. De middenvelder legde de bal goed, tegelijkertijd sloeg bij – eveneens invaller – Ryo Miyaichi de turbo aan. Zehir speelde een perfecte bal achter de verdediging in de baan van Miyaichi, die de bal slechts zeven seconden na Zehirs pas over FCI keeper Marco Knaller kopte en de 0-1-winnaar maakte. Het was een sterke defensieve prestatie van het hele team die er voor zorgde dat de wedstrijd beslist werd in het voordeel van onze Kiezkickers.

De winst tegen FCI was het keerpunt in de heenronde tot aan de kerst, onze Kauczinski Elf speelden sterk en overwinterde op de derde plaats. Deze plaats heeft FCSP echter moeten afgeven na de jaarwisseling als gevolg van drie nederlagen in vier wedstrijden. “De situatie is vergelijkbaar, maar ook niet vergelijkbaar,” zei Miyaichi voor de terugwedstrijd tegen de FCI. Wat bedoel je Miyaichi? Net als in de heenronde – toen onze Kiezkickers ook vier wedstrijden op rij verloren hadden – liep het niet zoals gewenst. De jongens in Brown zijn echter niet in de tweede helft van de rangschikking gegleden, maar staan ​​nog steeds bovenaan. Met het oog op de afgelopen wedstrijden is een toename van de prestaties noodzakelijk om een ​​nieuwe nederlaag tegen Ingolstadt te voorkomen.

Nu we bij de stijging van de vorm zijn: FC Ingolstadt heeft dit na de winterstop duidelijk aangetoond. Konden de Schanzers één keer winnen in de eerste 18 speeldagen, konden ze in 2019 al drie duels winnen, 0-1 in Fürth, 0-3 in Aue en als laatste 2-1 tegen Bochum. Alleen de 0-1 tegen Magdeburg maakte de start van de nieuw gevormde Ingolstadt – met inbegrip van huurling Cenk Sahin – na de nieuwjaar net niet perfect. Het team van Jens Keller – sinds begin december bij FCI – is vastbesloten om zijn opmars op Millerntor voort te zetten. Met een overwinning tegen FCSP kunnen de Schanzer Magdeburg passeren en verder klimmen naar de niet degradatie plaatsen. De sleutel tot succes op Millerntor moet wederom de verdediging zijn. De huurling van Hannover – Ex-St. Paulian – Philipp Tschauner moest in vier wedstrijden slechts twee doelpunten toestaan.

De Schanzers zullen op zaterdag in de Millerntor concurreren met hernieuwd vertrouwen en grote motivatie. Ook zeer gemotiveerd gaan onze Kiezkicker de wedstrijd in, om de recente nederlagen te vergeten en opnieuw drie punten te behalen. Misschien is zaterdag een nieuw moment dat onze Boys in Brown in hun voordeel kunnen gebruiken om de ommekeer te bewerkstelligen.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 30 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie