Mannen FCSPKauczinski:”Hier helpt alleen vastberadenheid en hard werken”

17 februari 2019by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-11

Na de trainingssessie op zondagochtend 17 februari 2018 antwoordde hoofdcoach Markus Kauczinski op de vragen van de Hamburgse journalisten. De 48-jarige noemde onder andere de redenen van het verlies tegen Aue en maakte mogelijke veranderingen bekend voor de volgende competitiewedstrijd. 

Voordat het team op zondagochtend begon aan het herstel, sprak hoofdcoach Markus Kauczinski en sportief directeur Uwe Stöver met onze Kiezkickers over 1-2 nederlaag – op zaterdag 16 februari 2019 – tegen FC Erzgebirge Aue. “Het was het gewoon een kwestie van luisteren naar de meningen van de spelers en ook om onze indrukken te beschrijven,” zei Kauczinski.

Voor de derde keer in de vierde wedstrijd in 2019 kwamen onze Boys in Brown als verliezers van het plein. Dit was meteen de reden waarom de dag na de wedstrijd tegen Aue de focus lag op foutanalyse. “We zijn niet tevreden met het resultaat en de prestaties”, vatte de coach samen. “We zijn allemaal erg teleurgesteld. We moeten erover praten dat we er opnieuw in slagen, ons spel te spelen. 20 minuten aan het begin en 30 minuten op het eind zijn niet genoeg om een wedstrijd te winnen,” aldus de 48-jarige.

Na de klap in het gezicht richt zich de blik opnieuw naar de volgende thuiswedstrijd – op zaterdag 23 februari 2019 13u00 – tegen FC Ingolstadt 04. Daar moet onze FCSP zich in een betere vorm presenteren. “We moeten onze verdedigende stabiliteit opnieuw vinden. De compactheid was niet zoals het zou moeten zijn tegen Aue. We gaan opnieuw aan enkele tactische dingen werken. Misschien zullen er ook veranderingen gebeuren. We willen de spelers vinden die er in slagen op prestatie neer te zetten. We moeten onze consistentie terug vinden. Hier helpt alleen vastberadenheid en hard werken ” zei Kauczinski afsluitend.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 22 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie