OngecategoriseerdKauczinski:” We zijn niet daar waar we in december gestopt zijn”

16 februari 2019by FCSP Belgium
pers-fcsp-aue-2018-2019

Na de 1-2 nederlaag van onze Kiez-kickers tegen FC Erzgebirge Aue gaven hoofdtrainers Markus Kauczinski en Daniel Meyer hun mening over de afgelopen 90 minuten.

Voor de Boys in Brown was de wedstrijd goed begonnen nadat Christopher Buchtmann zijn team in de tiende minuut op voorsprong trapte. Hoofdtrainer Markus Kauczinski zei: “We begonnen goed aan de wedstrijd.” Natuurlijk zagen we dat Aue gevaarlijk kon zijn. Al bij al zijn we teveel ballen kwijtgeraakt, die we moeten eruit krijgen en beter doen. Toch hadden we een gelijkspel verdiend – maar ook niet meer. Het was een uitgebalanceerde wedstrijd. “

Voor de gasten uit het Ertsgebergte was de opluchting enorm. Aue reisde tenslotte met twee nederlagen tegen Magdeburg (0: 1) en Ingolstadt (0: 3) naar Millerntor. “Complimenten aan mijn team, die terugkwam in de wedstrijd, zelfs na de achterstand”, prees coach Daniel Meyer. “Het is niet vanzelfsprekend in deze situatie, in de laatste fase hadden we het geluk om een ​​lastige fase door te komen en naar mijn mening is de overwinning van vandaag niet onterecht.”

Terwijl Aue zijn positie ten opzichte van de degradatieplaatsen weer vergroot tot zeven punten, glijden onze Kiezkicker af naar de zesde plaats. “We merken duidelijk dat we niet zijn waar we gebleven waren in december,” zei Kauczinski. “We hebben te veel fases in het wedstrijd waarin we de ballen te gemakkelijk weggeven. Dit was al in Darmstadt, waar we gewoon te gemakkelijk doelpunten binnen krijgen. Dat doet ons pijn en ik vindt het persoonlijk voor de fans heel erg. We moeten onze snel onze draai en onze oude vorm terug vinden. Vandaag heerst de teleurstelling. “

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie