Mannen FCSPKauczinski:” De tijd is altijd rijp voor een zege”

15 februari 2019by FCSP Belgium

Een dag voor de thuiswedstrijd van onze FC St. Pauli tegen FC Erzgebirge Aue – op 16 februari 2019 13u00 – sprak coach Markus Kauczinski op de persconferentie over de blessures van onze FCSP,  de volgende tegenstanders en de benadering van zijn team.

Onze hoofdcoach keek tevreden terug op een succesvolle trainingsweek voor de thuiswedstrijd tegen de Viooltjes. “De jongens waren gefocust en werkten goed. We hebben deze week zeer intensief gewerkt aan het individuele duelkracht en ook aan tactische fijn afstemming gedaan “, aldus Kauczinski.

Op blessurevlak moest de coach van de Boys in Brown – naast de bekende blessures van Henk Veerman, Philip Ziereis (beide kruisbanden), Dimitrios Diamantakos (hamstring) en Johannes Flum (rib) ook melden dat ook Jeremy Dudziak zal ontbreken. “Jerry heeft nog steeds problemen met de enkel, als gevolg van de wedstrijd in Darmstadt. We hebben jongens nodig die honderd procent zijn en vol gas kunnen geven. Dat is de reden waarom we hebben besloten dat de enkel nu eerst volledig moet genezen en dat hij de komende week de trainingen zal hervatten “aldus coach Markus Kauczinski over het ontbreken van de middenvelder.

Met een blik op de komende tegenstander op FC Erzgebirge Aue heeft de coach zijn jongens gewaarschuwd. “We weten dat een sterk team naar Millerntor komt. Hier moeten we tegen in gaan. Tegelijkertijd moeten we beter voetbal spelen. In Keulen deden we het niet  goed. Nu is het belangrijk dat iedereen tegen zijn grenzen speelt, omdat we een goede prestaties van elke speler nodig hebben, omdat alleen op deze manier een goede teamprestatie mogelijk is, “waarschuwde de 48-jarige.

Kauczinski is niet geïnteresseerd in het feit dat de jongens in Brown sinds 2008 Millerntor niet meer hebben gewonnen tegen Aue. “We zijn er dit jaar al in geslaagd een zwarte beest te verslaan. Er is geen verklaring voor deze wedstrijden. Maar dat is niet cruciaal voor ons. De tijd is altijd rijp voor een overwinning. Het maakt niet uit hoe lang we niet gewonnen hebben tegen Aue, we spelen thuis en zijn favoriet. Ik ben niet geïnteresseerd in de rest “, besluit Kauczinski.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 1 minuut

Better then all sitcoms together 😂😂😂

@FCSP_Belgium - 2 uur

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie