Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Sportdirecteur Uwe Stöver verlengd bij FCSP

14 februari 2019by FCSP Belgium
stover

FC St. Pauli heeft een belangrijke contractverlenging voltooid. Het bestuur  van FC St. Pauli verlengde – in de zomer van 2020 – aflopende contract van sportdirecteur Uwe Stöver vroegtijdig tot 30 juni 2021. De 52-jarige is sinds oktober 2017 verantwoordelijk voor onze Kiezkickers.

“We zijn zeer tevreden met het werk van Uwe Stöver en willen een teken afgeven met deze vroege contractverlenging dat we het pad dat we hebben gekozen, willen voortzetten. Uwe Stöver heeft het heel goed gedaan, vooral tijdens de voorbereiding van het afgelopen seizoen en de beslissingen die daar zijn genomen. Ook de interactie tussen hem, het coach- en de staf, het team maar ook het management van het jeugd werking verloopt vlekkeloos. Daarom zijn we blij dat we overeenstemming konden bereiken over een verlenging van het contract “, zei president Oke Göttlich.

Ook is de sportief directeur van FC St. Pauli blikt optimistisch naar de verdere samenwerking: “Ik was natuurlijk erg blij – het is ook een teken van waardering – dat het bestuur in persoon van Oke Göttlich en Joachim Pawlik vroegtijdig naar mij kwam met de wens voor een contractverlenging. Ik moest niet lang nadenken, want ik voel me heel goed hier in de club en waardeer de vertrouwensrelatie met de bestuursleden, mijn collega’s en het personeel van de club. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

 

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 54 minuten

How how how cop or not. My dog is named after him... He is was en is my truly captain ... Cried my ey…

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Our thanks also go to Brian for all his efforts on behalf of the club. All the best!

@FCSP_Belgium - 1 dag

RT : Thanks for all you've done for FC St. Pauli, Momo! All the best for the future!

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie