Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Sportdirecteur Uwe Stöver verlengd bij FCSP

FC St. Pauli heeft een belangrijke contractverlenging voltooid. Het bestuur  van FC St. Pauli verlengde – in de zomer van 2020 – aflopende contract van sportdirecteur Uwe Stöver vroegtijdig tot 30 juni 2021. De 52-jarige is sinds oktober 2017 verantwoordelijk voor onze Kiezkickers.

“We zijn zeer tevreden met het werk van Uwe Stöver en willen een teken afgeven met deze vroege contractverlenging dat we het pad dat we hebben gekozen, willen voortzetten. Uwe Stöver heeft het heel goed gedaan, vooral tijdens de voorbereiding van het afgelopen seizoen en de beslissingen die daar zijn genomen. Ook de interactie tussen hem, het coach- en de staf, het team maar ook het management van het jeugd werking verloopt vlekkeloos. Daarom zijn we blij dat we overeenstemming konden bereiken over een verlenging van het contract “, zei president Oke Göttlich.

Ook is de sportief directeur van FC St. Pauli blikt optimistisch naar de verdere samenwerking: “Ik was natuurlijk erg blij – het is ook een teken van waardering – dat het bestuur in persoon van Oke Göttlich en Joachim Pawlik vroegtijdig naar mij kwam met de wens voor een contractverlenging. Ik moest niet lang nadenken, want ik voel me heel goed hier in de club en waardeer de vertrouwensrelatie met de bestuursleden, mijn collega’s en het personeel van de club. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters