Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

Reacties na de wedstrijd in Keulen

Net als in het verleden viel er voor onze Kiezkicker niets te rapen in Keulen, op het einde van de wedstrijd was de nederlaag zelfs vrij duidelijk met 4-1. Na het laatste fluitsignaal waren de Boys in Brown het er over eens dat de nederlaag verdiend was. De reacties na de wedstrijd.

Sami Allagui : “We wisten dat Keulen in eigen huis erg sterk is. Vandaag hadden ze een goede dag. Desondanks stond het bij de rust nog 1-1. Maar Keulen sloeg na de pauze 2 keer toe. Córdoba had helaas een goede dag. We hebben nu twee vrije dagen en proberen deze wedstrijd snel te vergeten en we willen volgende week terug vechten. ”

Marvin Knoll : “Uiteindelijk was het één doelpunt teveel, maar het moet gezegd worden dat Keulen het verdiende om te winnen, er moet veel samenvallen om hier te kunnen winnen, vandaag heb je een klassenverschil gezien, dat is soms voetbal. Nu komen de teams waarmee we kunnen concurreren. ”

Svend Brodersen . “We speelden tegen een super sterke tegenstander. Die na de laatste twee verliespartijen perse wilden winnen. We hebben in de eerste helft alles in de weegschaal gegooid en we slaagde erin om gelijk te maken. Maar op het einde is de nederlaag verdient, om mijn debuut te maken in een dergelijke omgeving was overweldigend. Je kunt er niet meer over zeggen. Voor de wedstrijd was ik behoorlijk nerveus, dat verdween in de loop van de eerste helft, na de eerste ballen. ”

Justin Hoogma “Als je 4-1 verliest, is het bitter en geen mooi debuut. Keulen was een zeer goede tegenstander en ze verdiende om te winnen vandaag. Jammer dat het met 4-1 het zo duidelijk is. Dat we op drie standaardsituaties de doelpunten tegen is gewoon te veel. ”

Simon Terodde (1. FC Köln) : “Tijdens de week, was de spanning er, we keken enorm uit naar deze wedstrijd, we wilden laten zien dat we terug op de tweede plaats horen, en dat u heeft opgemerkt vanaf de eerste seconde van vandaag. Bij de pauze was het nog steeds 1-1, na de pauze hebben we de druk gehandhaafd en vallen ook de doelpunten ”

Bron www.fcstpauli.com