Mannen FCSPKauczinski:” We moeten in de volgende wedstrijden laten zien dat we er zijn”

9 februari 2019by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-11

De teleurstelling na de 1.: 4 op 1.FC Keulen was duidelijk op de persconferentie na de wedstrijd bij Markus Kauczinski af te lezen .

“Het was een welverdiende overwinning voor Keulen. In beide helften was Keulen het betere team. We hadden een paar fasen waarin we het spel konden sturen. We hebben de gelijkmaker gemaakt, maar in de tweede helft vielen de doelpunten te snel “, zei de hoofdcoach. “Toen kwamen in het hoofd de vermoeidheid na de korte pauze,en was de wedstrijd snel gelopen. We waren niet sterk in het gevecht en vonden de oplossingen niet in het balbezit “, vatte de trainer de wedstrijd samen.

“Het had een perfecte dag moeten zijn, dat was het niet. De FC is sterker en speelde beter voetbal. We hebben zes punten uit vier wedstrijden in de heenronde , net als nu. We moeten in de volgende wedstrijden laten zien dat we er zijn. We legen de mond af, herstellen ons en willen Tegen Aue ons anders presenteren. “

Zijn tegenstander Markus Anfang was daarentegen bijna helemaal tevreden met de wedstrijd van zijn team: “We hebben meer dan 85 minuten een goed spel gespeeld. Slechts vijf minuten na het doelpunt ontbrak de spanning. We hebben voortgebouwd op de goede prestaties van de eerste helft tegen Union. We hebben de intensiteit en het tempo omhoog gehouden en we hebben de doelpunten gemaakt.HDat lukte ons de vorige keer niet. St. Pauli speelde met een defensie met vijf, ze hebben veel geroteerd en dat laat zien dat ze een goed team hebben. Maar we waren vandaag beter. Het was een welverdiende overwinning voor ons. “

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie