Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties:”Een waanzinnige wedstrijd”

Na de adembenemende 3- 2-overwinning tegen Union Berlin – op maandagavond 4 februari 2019 – waren onze Kiezkicker weinig verrassend zielsgelukkig en tevreden. We vingen na de wedstrijd enkele reacties voor jullie op.

Jan-Philipp Kalla : “We zijn door strijd in de wedstrijd gekomen. Vandaag was het niet voor het voetbal estheten, maar dit is me nu schijt egaal. We hebben de strijd aangenomen en zijn met 2-0 voorgekomen. Op het einde sliepen we drie minuten maar we worden op het einde toch terecht beloond. ”

Alex Meier: “Na 2-0 we hebben te weinig gedaan en uiteindelijk glijd de bal tegen de netten, na het tweede doelpunt, het leek het erop dat Union over ons heen zou gaan. Op het einde hebben we geluk en scoren het derde doelpunt. ”

Daniel Buballa: “Union heeft een team dat in grote vorm steekt en het is een van de beste teams in de competitie. Daarom zijn we blij dat we hebben kunnen winnen. We waren in staat om de wedstrijd in Darmstadt te doen vergeten, we hebben vuur en fysieke presentie getoond. Dat we als tweede in de rangschikking naar Keulen kunnen trekken daar konden we alleen maar van dromen voor het seizoen. ”

Christopher Buchtmann : “Het was een positief einde voor ons. Bij de penalty wilde ik de bal in volley trappen, maar werd naar achteren getrokken. Union heeft een sterk team. Ze zijn sterk aanwezig, het was een zware strijd voor ons . Op het einde waren we misschien een beetje slimmer. Wat vandaag Alex Meier heeft aangetoond verbaast me niet. het feit dat hij de kwaliteit om de bal vanaf elf meter binnen te schieten, is bekend. Alles is goed gegaan en we zijn blij. Maar op vrijdag gaat het door in Keulen, daar zal het ook buitengewoon moeilijk zijn. ”

Sami Allagui : “Een waanzinnige wedstrijd. We gingen verdiend op voorsprong en ik had ook de 2-0 op het hoofd. Na het doelpunt van Alex hadden we eigenlijk alles onder controle, maar hebben het niet goed uitgespeeld. Dat we na de dubbele mokerslag nog kunnen toeslaan zegt veel over het moraal van het elftal. Hoewel we nu de gelukkige winnaar zijn verdienen we het toch. Bij het doelpunt raak ik de bal perfect, hoewel het eigenlijk niet op mijn positie is. Het was belangrijk na Darmstadt dat we zo’n prestatie hebben laten zien. ‘

Felix Kroos (1ste FC Union Berlin) : “We speelden een hele goede wedstrijd, maar we scoren niet, maar na de 2-0 komen we goed terug, maar uiteindelijk waren we niet slim genoeg en  verliezen we uitermate irritant en bitter, zeker na al de moeite die we in het spel hebben gestopt,. Ondanks de nederlaag was het een zeer goede wedstrijd van ons. ”

Rafal Gikiewicz (1. FC Union Berlin) : “Het was hetzelfde wedstrijd als in Aue. We hebben de bal en de scoringskansen en St. Pauli maakt de doelpunten. De fout op het einde was een beetje dom. Ik begrijp niet waarom we dit deden. We kwamen terug en krijgen dan zo’n dom tegendoelpunt. Eigenlijk moet je met één punt naar huis te rijden. ”

Bron: www.fcstpauli.com