Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Kaartverkoop tegen SV Sandhausen

Half maart reizen onze jongens naar de  Oberrheinische Tiefebene naar SV Sandhausen. Hoewel de plaats met ongeveer 15.000 inwoners allesbehalve een metropool is, wordt er sinds het seizoen 2012/2013 in de 2e Bundesliga gespeeld. Dat spreekt voor een goede arbeid, omdat dit ondanks een klein budget gerealiseerd wordt. Onze fans reizen graag naar het stadje aan de rand van de Hardtwald. Hieronder vind je uitgebreide kaartinformatie voor de wedstrijd op zaterdag 16 maart 13u00.

Verkocht aan het loket en in de Auswarts-online fanshop

De talrijke staande en zitplaats voor de uitwedstrijd in Sandhausen zijn te bestellen vanaf donderdag (7 februari 2019 om 10 uur) via onze – online shop . Maximaal acht kaarten kunnen in één transactie worden geboekt. Je kunt geen stoelen op een stadionkaart selecteren alleen een ticket boeken. Nadat de betaling is verwerkt, wijzen we aangrenzende stoelen toe op basis van beschikbaarheid en sturen we ze naar toe. Natuurlijk kunnen de staande en stoelkaartjes voor de bovengenoemde verkoopstart ook ter plaatse worden gekocht.

Toeganggegevens

Om te boeken: vragen we om de bekende toegangsgegevens te gebruiken. Als u al een account hebt voor de online winkel, gebruik deze dan en maak GEEN nieuwe aan! Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de “Wachtwoord vergeten?” -Functie in de Ticket Onlineshop gebruiken door uw gebruikersnaam in te voeren en het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Vanaf dat moment is registratie in de Ticket Online Shop alleen mogelijk via het e-mailadres (in plaats van de gebruikersnaam). Degenen die hun toegang nog niet hebben gewijzigd, moeten dit doen na een succesvolle registratie. Belangrijk: er kan slechts één e-mailadres per persoon worden gebruikt. Als u vragen of problemen hebt met het registreren in de online winkel, neem dan contact op met kartencenter@fcstpauli.com .

Aantal kaarten

We ontvingen 2.750 staande en 600 stoelkaarten van Sandhausen. Fanladen ontving 400 staande kaarten en 100 stoelkaarten. Dus blijven 2.350 staande en 500 stoelkaarten in het ticketcentrum staan. Van dit aantal zijn nog eens 350 staantickets gereserveerd voor de houders van een seizoenabonnement. Er zijn dus 2000 staande kaarten en 500 stoelkaarten te koop.

Rolstoelen kaarten

Rolstoelgebruikers dienen contact met ons op te nemen via e-mail op Auswaertskarten@fcstpauli.com , ongeacht of ze lokaal of buitenlands zijn. Een info van tevoren: er zijn een klein aantal frequente reizigers die in vrijwel alle uitwedstrijden zitten, die geven we in regel de voorkeur.

Algemene informatie over de verkoop van veilingen

U kunt hier gedetailleerde en algemene informatie over de online verkoop HIER lezen !

Iedereen die de tijd neemt om de gedetailleerde instructies te lezen en in de toekomst is gericht op het verbeteren van de kansen op kaarten. Een lidmaatschap verhoogt de kans op kaarten. Abonnementhouders en leden krijgen bij elke uitwedstrijd een pre-purchase optie (behalve in uitwedstrijden, waarbij kan worden aangenomen dat aan alle ticketverzoeken waarschijnlijk wordt voldaan).

Prijzen

  • Standaard staan ​​(Blok B1, B2): 14,50 Euro
  • Stand verlaagd (blok B1): 12,50 Euro
  • Zitplaatsen (blok B3): 27,50 euro
  • Rolstoelgebruikers: 11 euro